lostyazilim

Wordpress kurulu olacak ne seçmeliyim?

20 Mesajlar 2.595 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

UtkuCelik UtkuCelik Aman Aman Kullanıcı
  • Üyelik 26.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad U** Ç**
  • Mesajlar 345
  • Beğeniler 70 / 48
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaşlar...

http://www.yoncu.com/ozel_paket_olustur buradan bir paket oluşturmak istiyorum. Bilim ile ilgili olacak bir wordpress tabanlı blog... birde alt alan adı verme olabiliyormuş 1 tane hak var ben buna forum kurabilir miyim? ne seçmem gerekiyor Linux, Windows? Kodlama desteği ne olmalı?

İlk defa alacağım için sormak istedim. Yardımcı olur musunuz?

wmaraci
reklam

KinayeNET KinayeNET Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 01.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 92
  • Beğeniler 0 / 17
  • Ticaret 0, (%0)
bana kalırsa webkur'dan standart paket al 30 liraydı en son galiba 1 yıllık domain de hediye sınırsız veritabanı sınırsız alt domain 10 gb bandwith 1 gb alan veriyor çok temiz. 1 yıldır kullanıyorum neredeyse hiç sorun yok ama senin bileceğin iş

Almina Almina WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 41 / K
  • Meslek Genel olarak makaleci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1072
  • Beğeniler 111 / 212
  • Ticaret 2, (%100)
http://www.yoncu.com/lin_profesyonal
Bu firmadan öneri istiyorsanız, bu linkteki paketi almanız gerekiyor; çünkü diğer paketlerin trarik değeri çok düşük web alanları iyi olsa da trafik konusunda sıkıntı yaşarsınız. Bunun da fiyatı çok yüksek Neden özellikle bu firma?

• Üyelik 26.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad U** Ç**
  • Mesajlar 345
  • Beğeniler 70 / 48
  • Ticaret 0, (%0)

KinayeNET adlı üyeden alıntı

bana kalırsa webkur'dan standart paket al 30 liraydı en son galiba 1 yıllık domain de hediye sınırsız veritabanı sınırsız alt domain 10 gb bandwith 1 gb alan veriyor çok temiz. 1 yıldır kullanıyorum neredeyse hiç sorun yok ama senin bileceğin iş

Yaşım henüz 16 olduğundan dolayı kredi kartı vs kullanamıyorum bu yüzden mobil olarak alıyorum yöncü de bu hizmet bulunmakta.

Ek Olarak:

Almina adlı üyeden alıntı

http://www.yoncu.com/lin_profesyonal
Bu firmadan öneri istiyorsanız, bu linkteki paketi almanız gerekiyor; çünkü diğer paketlerin trarik değeri çok düşük web alanları iyi olsa da trafik konusunda sıkıntı yaşarsınız. Bunun da fiyatı çok yüksek Neden özellikle bu firma?

Ne kadar hiti kaldırabilir verdikleri trafik?

Neden özellikle bu firma: yukarıda da yazdım tekrar yazayım, yaşım 16 kredi kartı vs kullanamıyorum mobil olarak ödeme yapıp alıyorum, bu yüzden yani.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 26.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 41 / K
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1072
  • Beğeniler 111 / 212
  • Ticaret 2, (%100)
http://www.yoncu.com/lin_bireysel
Mesela bu paket, kesin olmamakla birlikte, sanırım 300 - 400 arası hiti kaldırır, onu bu işle uğraşan arkadaşlar daha net bilebilirler, ben kendi sitelerime göre bir kıyaslama yaptım şimdi sen bana sayı sorunca. Kredi kartı nedeniyle bu yüksek fiyatı vermen doğru olmaz; kesinlikle firma hakkında bilgim yok, yanlış anlaşılmasın, sadece fiyatı çok yüksek. Posta çeki ile ödeme yapabileceğin firmalar da bulursun, tek isme takılı kalma

• Üyelik 26.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad U** Ç**
  • Mesajlar 345
  • Beğeniler 70 / 48
  • Ticaret 0, (%0)

http://www.yoncu.com/lin_bireysel
Mesela bu paket, kesin olmamakla birlikte, sanırım 300 - 400 arası hiti kaldırır, onu bu işle uğraşan arkadaşlar daha net bilebilirler, ben kendi sitelerime göre bir kıyaslama yaptım şimdi sen bana sayı sorunca. Kredi kartı nedeniyle bu yüksek fiyatı vermen doğru olmaz; kesinlikle firma hakkında bilgim yok, yanlış anlaşılmasın, sadece fiyatı çok yüksek. Posta çeki ile ödeme yapabileceğin firmalar da bulursun, tek isme takılı kalma

Amacımı söylemek gerekirse bu zamana kadar hiç host alıp kullanmadım (ücretsizler dışında) kullanarak bilgi edinmeyi, birazda heves ediniyorum uğraşmak istiyorum. Hitim 100 bile bulmaz o ilk verdiğim linkte paketteki trafiği arttırabiliyoruz. Birde yılbaşına özel indirim kodu geldi gerçi çok fazla indirmiyor ama öyle yani...

3000 MB Aylık Trafik günlük 50 tekil hit bile topyalabilir miyim onu bile bilmiyorum ama sadece uğraş...

demreli demreli WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 588
  • Beğeniler 47 / 103
  • Ticaret 0, (%0)
banka havalesi ile al pahalı burası.

• Üyelik 26.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 41 / K
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1072
  • Beğeniler 111 / 212
  • Ticaret 2, (%100)
Sana daha önce çalıştığım, ve sorun yaşamadığım bir firmanın linkini vereyim; iletişim bilgilerinden telefonla ulaşarak ödeme ile ilgili bilgi edinmeye çalış. Büyük ihtimalle anlaşırsın, bir de trafikteki farka bir bak, belki senin şansın açık olur, bir anda yükselirsin, iyi düşün iyi olsun :)
Öneri
Paket 1 sana fazlasıyla yeter :)

• Üyelik 26.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad U** Ç**
  • Mesajlar 345
  • Beğeniler 70 / 48
  • Ticaret 0, (%0)

Sana daha önce çalıştığım, ve sorun yaşamadığım bir firmanın linkini vereyim; iletişim bilgilerinden telefonla ulaşarak ödeme ile ilgili bilgi edinmeye çalış. Büyük ihtimalle anlaşırsın, bir de trafikteki farka bir bak, belki senin şansın açık olur, bir anda yükselirsin, iyi düşün iyi olsun :)
Öneri
Paket 1 sana fazlasıyla yeter :)

Bakacağım teşekkürler :) şuan için gözüm yükseklerde değil zaten kii yapacağım blog zaten bilim ile ilgili olduğu için ilgi fazla görmüyor :)

• Üyelik 26.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 41 / K
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1072
  • Beğeniler 111 / 212
  • Ticaret 2, (%100)
Bizden önermesi, gerisi sana kalmış ablacım :) gözün yükseklerde olmazsa büyüyemezsin onu da unutma :)
UtkuCelik

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al