Yok ben de eklemiştim imzaya kaldırıldı. Bu tarz şeylerde banlanma ile ilgili bir şey görmüştüm kurallarda. Başınıza gelebilir diye dedim.
Sanırım forum kuralları Madde 19'dan dolayı böyle bir şey oldu.
19- Hertürlü telif hakkına sahip içeriği veya ürünü paylaşmak ve tanıtımını yapmak yasaktır. Paylaşanlar uyarılmaksızın uzaklaştırma cezası alırlar.
Sanırım forum kuralları Madde 19'dan dolayı böyle bir şey oldu.
19- Hertürlü telif hakkına sahip içeriği veya ürünü paylaşmak ve tanıtımını yapmak yasaktır. Paylaşanlar uyarılmaksızın uzaklaştırma cezası alırlar.
Doğrudur hocam imzanızdan kaldırılmış fakat isminizin altında hala site linki yer alıyor buda yine ona girer heralde, ben kaldırmayacağım ki birçok oyun sitesi ve mp3 sitesi imzasında olan kişi var ben kayıt olmadan öncede imzalarında yer alıyordu şimdide yer alıyor sırf bu yüzden hesabım silinecekse silinsin sıkıntı yok..
evet var farkındayım benimde film sitem vardı günlük 3.500 tekil hitim vardı videolarımı facebook a yüklüyordum 3 yıl kadar bir zaman oluyor fakat sonra facebook hotlink koruması getirince tüm videolarım gitti 7.000 video vardı moralim yerle bir oldu.
Film sitesi işine yeni giriyorum fakat sinema sevdam uzun yıllardır var izlemediğim film kalmadı diyebilirim, o zamanı biliyorum facebook tüm film videolarını serverından kaldırmıştı film siteleri çok çekmişti o dertten kötü olmuş.