Oktay
Blog Yazarı, Lojistisyen
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Lojistik Operasyon Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
merhaba arkadaşlar. bir dernek için internet yayını yapan bir radyo hazırlıyoruz, çeşitli program içerikleri olmak üzere.
şimdi soru şu. bir site hazırlıyorum, belki haber vs. eklemek için panel de yapabilirim. bu sitede neler olmalıdır ? neler nasıl olursa daha güzel olur ?
oktayy.net - kişisel blogum.
BigSEO
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Engineering
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
54, (%94)
Hit şarkılar, istekler,yorumlar,popüler video klibi olursa güzel olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Security
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
dernek ile ilgili haberler,çalışmalar da yayınlana bilir
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci, Webmaster, Futbolcu
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dernek ile ilgili haberlerin yanında ilgi çekici, ziyaretçinin keyif alacağı anketlerde olabilir.
www.puupon.com
www.hololop.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / K
-
Meslek
Genel olarak makaleci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Her şeyden önce, bir radyo sitesine artık ne yazık ki eskisi kadar yoğun ilgi beklemeyin, klasik bir radyo sitesine günlük 10 - 15 hit belki alabilirsiniz, bu nedenle uğraşmaya değmediğinden ben radyo sitemi bozup, değiştirerek baştan yaptım, sonrasında o yaptığım site radyoyu bastırdı; radyom şu anda kapalı; tecrübe ile başlamak istedim ki ona göre yol almanız daha kolay olacaktır diye düşünerek...
Bir radyo sitesinde, her şeyden önce bir istek hattı olmalı, bir de isteklere sürekli olarak cevap verebilecek bir DJ kadrosu, istekler yazılıp havaya gidecek olursa, bu, radyo için dinleyici kaybı demek olacaktır; öyle olacaksa istek hattı hiç olmamalı.
Bir radyo sitesinde olması gereken bir diğer şey: üyelerin toplanarak kaynaşabilecekleri bir, sohbet olabilir, oyun kanalı olabilir, burada şuna dikkat edilmeli: diyelim ki bir sohbet kanalı eklediniz, o kanalın da ayrı bir radyosu, kesinlikle olmamalı...
Radyo sitesine bunlarlahit çekilemeyeceğini de unutmamalısınız, özgün içerik, ve bunu gösterecek SEO eklentileri kullanmanız yerinde olacaktır. Özgün yazıların ise, olabildiğince güncel olması gerekmekte
Umarım az da olsa yardımcı olabilmişimdir. Başarılar dilerim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Unyesil
Ordum.net'te Yayıncı :)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
İnternet Yayıncılığı
-
-
Ad Soyad
O** F**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Almina'nın da dediği gibi eskisi gibi popüler değil internet radyoları. Sadece internet sitesi baz alınarak zaten yapılmamalı. Mobil ve masaüstü radyo programlarına da medya bağlantısı gönderilerek popülerite arttırabilirsiniz...
Genelleme yapamam ama ben internette herhangi bir radyonun sitesine giripte program veya müzik dinlemem. Varsa program vasıtasıyla belki, arada bir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bildirim ve AdMob özellikli Android uygulama sadece 50 TL! - Örnek Uygulama: "Ordum Mobil"
main
codertr.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Top 10, Sizin için seçtiklerimiz videolar, istek kutusu, gelen istekleri slyt şeklinde yayınlama kutusu, üyelik gibi ...
eskisehirwebtasarim.net
zeritte
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
S** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bira.fm'den özenin gitsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Standart Fm var mesela. Onu da bir araştırın bence. Radyolarda artık istenen şey müzikten ziyade konuşma. Muhabbet çok önemli.