hseyin temizyurek adlı üyeden alıntı

Gerekli kod bilgisine sahip değil ise öğrenmeli. Hayatı boyunca hazır script kullanarak başarılı olamaz.Ve bu hazır scriptler Türkiye de ki yetenekli bilişim personellerini yok ediyor.Zamanla niye oturup yazayım ki nasıl olsa hazırları var diyoruz.

FriedeKind adlı üyeden alıntı

valla hocam öryargılı davranma inan kod bilgim olsa neler yapacamda yok işte çalışıyorum geliştiriyorum kendimi yavaş yavaş ama sen çok önyargılı konuştun o yetenekli bilişimcileri bilirim ben şimdi bu url kısaltma için bir script yazdırsam para veripta bana ne kadar gelecek 200-300tl domaini hostu saymadım sonra gelelim dizin sitesine hem tasarımı hemde kodlamasını yaptırmak lazım eeee 1000 liraya kadarda ona veririm resim uploadda 400ü geçmez desek eeee ücretsiz hizmet vereceğim ve ben öğrenciyim hesabını sen yap hemen önyargılı konuşma bence

ben de öğrenciyim ve kodlama bilgim pek yok. html ve css biliyorum. php kodları da ne işe yaradığını biliyorum. oturup sıfırdan yazacak kadar bilgim yok ancak kendim birşeylere yapabiliyorum ve bu yüzden para vermeden halletmeye çalışıyorum. Bu yüzden arkadaşımızın çabalaması bile başarıdır. Herkes kod bilecek diye bir şartname yok tabii ki. Türkiye'de öne çıkan başarılı projelerin arkasında kod bilen adamlar da var bilmeyip finansman sağlayanlar da.

Önyargıyla değil de arkadaşımız sana yol göstermek amacıyla bunu söylemiştir. O yüzden daha çok çalışarak daha iyi şeyler yapabilirsin.