Turizm sektöründe aktif olarak 7 yıldır bulunmaktayım tecrübelerimin getirisi olarak size tavsiyem herhangi bir seyahat firmasına bağlı değilseniz , tatil yerleri hakkında bilgiler kafeteryalar,restorantlar,konaklama hakkında makaleler yazmanız olacaktır. Yabancı turistler için de bir tavsiyem var bu makaleleri global bir dil olan İngilizce çevirilerini ekleyin , Bodrum'da bir bar sahibi abiyle tanışmıştım hoş muhabbet sonucu bir blogunun olduğunu söyledi blogunu günlük 60/70 kişinin girdiğini beyan etti adsenseden gerçekten güzel paralar kazandığını söyledi bazen tık başı 5 $ aldığım oldu dedi. Bende açmak istedim fakat vaktimin olmadığından olsa gerek pek oralı olmamıştım.
Aynen öyle kardeşim, benim ingilizcem sıfır, tatil ile ilgili bir ingilizce domain aldım ki o da çok mantıklı bişey değildi :) wp ye kurdum, yazıları ingilizce sitelerden alıp translate ile farklı dillere çevirip sonra tekrar ingilizceye çevirdim :D çorba yaptım yani :D ama açtığım ilk ay 20$ 2.ay 70$ verdi ve 2.aydan sonra da 450 TL ye de sattım :) 1 tıka 10.52$ verdiği oldu(inanmayanlar için hertürlü ispatlanır :D), ortalaması 1 tıka 1$ alıyordum ve bunu günde 30-40 tekil hitle sağladım :)