mikail06 adlı üyeden alıntı

evet site boştu başvuru yaptıgımda defalarca başvuru yaptım son çare adhood koydum ama pek birşey kazandıracağını zannetmiyorum .

google politikalarıyla uyumlu degil diyor . Alıntı haberlerin hepsinde kaynak belirtiyorum, neden kabul edilmiyor anlamış değilim .


Hocam adnense hesabı aldığımdan değil fakat siteniz yeni sanırım sitenizi güncel tutun önümüzdeki aylarda gelecek pagerank güncellemesiyle birlikte tekrar başvuru yaparsınız forumda adnense üyelik almak üzerine yardım konuları var alırsınız büyük ihtimalle yada blogspot'dan paravan bir blog açıp ordan üyelik almayı deneyebilirsiniz google destekli olduğundan öncelik atayabilir tabi orayıda hafiften özgün yazılarla doldurursanız şansınız artacaktır.

bhdreren adlı üyeden alıntı

merhaba hocam bende de aynı sorun var.Benim de bir film izleme sitem var bir türlü alamadım. Sorunu nasıl aşacagımızı bilen varsa paylaşırsa sevinirim.


Film sitelerinde adnense kullananlar kaçak olarak kullanıyor hocam google yakalarsa ban yiyorlar zaten ama kaçak kullanarak parayı kıran çok kişi var sizin sitede yeni 5-10 k hite çıkmadan siteyi çöpe çevirmek anlamsız.