Umitoloji
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba hocam site genel itibariyle hoş görünüyor fakat bana göre değişime gitmeniz gereken yerler, 1. Header bölümü arkaplandan kaynaklı olarak çok iç karartıyor bir değişime gidebilirsiniz 2. Siderbardaki dinleti bölümü ile içerikteki reklam ve bannerdaki reklam birleşince sanki karmaşık bir görüntü ortaya çıkıyor bu yüzden sidebardaki bölümü kaldırabilirsiniz yada aşağı taraflara koyabilirsiniz 3. olarak hitiniz az olacağından yorumda gelmeyecektir kaliteli blog yazarları ile etkileşimde olursanız takip ederseniz illaki sizede dönen olacaktır öyle öyle doğrularınızı yanlışlarınızı görür yorum alırsınız. 4. Herşey özgünlüğe ve güncelliğe bakıyor iyi çalışmalar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
G** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Darılmayın veya kızmayın ama kişisel fikirlerimi söylersem;
Öncelikle forumlarda veya sosyal medyada aktif birisi değilseniz sitenize gelenler biraz yabancılık çeker ve okuyacağını okur çeker gider. Sosyal medyada biraz aktif olabilirsiniz.
Video paylaşmışsınız, bence bu kaliteli bir içerik değil. Ben buna yorum yapmam.
Arkadaşın dediği gibi header arka planını siyahtan daha canlı bir renge çevirin.
Gözüme çarpan ve gücüme giden bir şey var. Ezan okunan bir ülkede yılbaşı telaşı neden ? başlıklı bir yazı yazmışsınız. Başta da söyledim kişisel fikirlerim söylüyorum; bu bence oldukça dar düşünceli ve biraz da ayrımcı (ırkçı) bir söylem.
Daha doğrusu sapla samanı karıştırmışsınız. İnsanlar sayı saymasını da bilmyor artık, o noktaya mı geldik ? Noel 21 aralık günü kutlanır ki amaç Hz. İsa'nın doğumu kutlanır. Ama yılbaşı ki adı üzerinde işte 31 aralık'ta kutlanır. Hz. İsa ile veya Hristiyanlıkla alakası yoktur. Bu tarihte hemen hemen her kavimde bu tarihte veya başka tarihte hep böyleydi. Şimdi insanlar yeni yıl bitiyor ve temiz bir yıl başlıyor diye bunu kutluyorsa dinden imandan mı çıkıyor ? Ezanlar mı yasaklanıyor ? Din tehlikeye mi giriyor ? Bırakın insanlar istediğini kutlasın, Müslümansanız gidin yılbaşında dilediğinizi yapın, niye burnunuzu sokuyorsunuz insanların inançlarına veya saf kutlamalarına ? Sonra sözü bağlamaya çalışmışsınız ama diyeceğinizi demişsiniz zaten.
Ha dizilerin insanları uyuşturduğuna, anlamsız kutlamaların yapılmasına, içip içip sapıtmalarına (sapıtmalarına!) ben de mantıklı her insan da karşı.
Son olarak şunu elimden geldiğince uygulamaya çalışıyorum size de tavsiye ederim. Özel fikirlerinizle yani günlüğünüze yazacağınız yazılarınızla blog'unuzu bir tutmayın. Bugüne kadar gördüğüm neredeyse her blogcu buna uymaya çalışıyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.