oyunoyna3com adlı üyeden alıntı
oyun piyasasında söylediğiniz kadar rekabet yok, oyun sitesi fazla olabilir ama 1 sayfanıın çokta zor olamadığını gördüm , ondan önemlisi "oyun oyna" kelimesinde bir ara 2. sıraya yükseldim, 18 günlük kazanç 238 dolar, keşke dediğiniz gibi olsaydı :)belki diğer sitlerin bu kadar düşük olmayabilir nedeni ise reklam yerleşimi, reklam politikası(bir ara sadece resim ve zengin medya reklamlarına ayarlamıştım),oyun sayısının düşük olması, güncellik falan...
-genel olarak oyun sitelerinde tbm oranının düşük olduğu söyleniyor, benimde tbm genel olarak düşük. bu işe girilecekse diğer arkadaşların dediği gibi çok emek gerektirir ve çabuk kazanç beklememek lazım.
Daha öncede dediğim gibi seo,trafik vs. bilgim çok yok ama dikkatimi çeken bir nokta var. Gördüğüm kadarıyla en çok önem verilen kelimeler oyun ve oyun oyna kelimeleri. Google'a oyun oyna yazdığımda ne kraloyun.com çıkıyor ne oyunlar1.com ne de oyunskor.com Bildiğim kadarıyla bunlar en çok ziyaret edilen oyun siteleri. oyun kelimesinde kraloyun ve oyunskor çıkıyor ama oyunlar1 çıkmıyor. Gelmek istediğim nokta bir sitenin ismi, markası da önemlidir. Sadece Google'da üst sıralara çıkarak marka olunabileceğini zannetmiyorum.