mapacarta adlı üyeden alıntı

Daha öncede dediğim gibi seo,trafik vs. bilgim çok yok ama dikkatimi çeken bir nokta var. Gördüğüm kadarıyla en çok önem verilen kelimeler oyun ve oyun oyna kelimeleri. Google'a oyun oyna yazdığımda ne kraloyun.com çıkıyor ne oyunlar1.com ne de oyunskor.com Bildiğim kadarıyla bunlar en çok ziyaret edilen oyun siteleri. oyun kelimesinde kraloyun ve oyunskor çıkıyor ama oyunlar1 çıkmıyor. Gelmek istediğim nokta bir sitenin ismi, markası da önemlidir. Sadece Google'da üst sıralara çıkarak marka olunabileceğini zannetmiyorum.

dediğiniz doğru,
ben sadece, bazı kelimelerde ilk sayfalardaki sitelerin çok kazandığı ile ilgili yanlış düşünceyi, yaşayan birisi olarak düzeltmek istedim.
ayrıca değindiğiniz marka olma konsu ayrı bir alan zaten, bütün siteler 1. sırada çıkıp, hit alıp marka olamak ister ama marka olma özel çalışma isteyen bir alan, kraloyun ve oyunskorun bu alanda prof. düzeyde çalışma yaptığını düşünüyorum.

flash oyun sektörünün hit durumu webmasterların iştahını kabartıyor,
açıkçası bende ilk başlarda bu düşünce ile sitemi açtım, o zamanda oyun siteleri çok kazanıyor dendiği için heves etmiştim.