lostyazilim
tr.link

Beğendiğim bloglara konuk yazarlık yapabilirim

4 Mesajlar 1.065 Okunma
acebozum
tr.link

feylesof feylesof Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 11.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 85
  • Beğeniler 0 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaşlar. Kaliteli ve özgün içeriğe sahip, biraz da ziyaretçisi olan bloglara konuk yazarlık yapabilirim. Yazılarım en az 250-300 kelime civarında olur, bunun karşılığında siteme makale içinden bir adet dofollow link istiyorum.

Kriterlerim:

Sitenin özgün ve kaliteli olması (Kopyala yapıştır içeriği olanlar lütfen Pm atmasın)
Alexa en az 1M
Pagerank en az 1
Bir de linkimi kaldırmayacak kadar güvenilir olması.

Yazılarım hakkında fikir edinmek istiyorsanız: http://tr.mywordpress.org daki yazıları inceleyebilirsiniz.

Bu şekilde sitenize özgün ve kaliteli bir yazı girilmiş olacak. Ben de bir link almış olacağım. Yabancı bloglarda sıkça görüyorum "Guest Post" diyorlar. Gayet hoş bir şey bence, ilgilenenler bloglarını PM ile gönderebilirler. Herkese iyi geceler.

Edit: Ayrıca benim sitemin içeriği ile ilgili yazı yazabilecek kimse varsa, kendi siteme de konuk yazar alabilirim.

wmaraci
reklam

meteturkdonmez meteturkdonmez WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek PHP Developer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 439
  • Beğeniler 11 / 45
  • Ticaret 4, (%100)
Bugün açtığım " Konuk yazar = PR2 link + karşılıksız backlink" konusundan sonra benzer konularından peş peşe açılmasını görmek çok hoş.

Sitem blobal.net . Eğer sizede uygunsa önümüzde ki günlerde wordpress,tema veya altyapı sistemleri ile ilgili bir yazınızı almak isterim. Şuan en son yazı "konuk yazar sistemi ile alındı." (M. Ümit Ateş yazdı..) Açıklama bölümünde adınıza ve linkiniz yer alıyor. Özellikle makalede genel ve kendi blogunuzda ki dili kullanırsanız sevinirim.

Teşekkürler.

wordpressyapalim.com

kulturelbellek kulturelbellek Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 1387
  • Beğeniler 357 / 363
  • Ticaret 0, (%0)
Sitede çok güzel yazılar var. Tebrik ederim.

feylesof feylesof Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 11.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 85
  • Beğeniler 0 / 4
  • Ticaret 0, (%0)

Blobal adlı üyeden alıntı

Bugün açtığım " Konuk yazar = PR2 link + karşılıksız backlink" konusundan sonra benzer konularından peş peşe açılmasını görmek çok hoş.

Sitem blobal.net . Eğer sizede uygunsa önümüzde ki günlerde wordpress,tema veya altyapı sistemleri ile ilgili bir yazınızı almak isterim. Şuan en son yazı "konuk yazar sistemi ile alındı." (M. Ümit Ateş yazdı..) Açıklama bölümünde adınıza ve linkiniz yer alıyor. Özellikle makalede genel ve kendi blogunuzda ki dili kullanırsanız sevinirim.

Teşekkürler.

PM gönderdim, bu arada bence Türkiye'deki blogcuların da konuk yazarlık konusuna eğilmeleri gerekiyor. Bu sayede hem ilerisi için güzel ilişkiler kurulabilir, hem de iki taraf için de kazançlı olan bir iş yapılmış olur.

kulturelbellek adlı üyeden alıntı

Sitede çok güzel yazılar var. Tebrik ederim.

Teşekkür ederim, kaliteye önem veriyorum, boş yazılar paylaşmamaya gayret ediyorum.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al