Bugün açtığım " Konuk yazar = PR2 link + karşılıksız backlink" konusundan sonra benzer konularından peş peşe açılmasını görmek çok hoş.
Sitem blobal.net . Eğer sizede uygunsa önümüzde ki günlerde wordpress,tema veya altyapı sistemleri ile ilgili bir yazınızı almak isterim. Şuan en son yazı "konuk yazar sistemi ile alındı." (M. Ümit Ateş yazdı..) Açıklama bölümünde adınıza ve linkiniz yer alıyor. Özellikle makalede genel ve kendi blogunuzda ki dili kullanırsanız sevinirim.
Teşekkürler.
Sitem blobal.net . Eğer sizede uygunsa önümüzde ki günlerde wordpress,tema veya altyapı sistemleri ile ilgili bir yazınızı almak isterim. Şuan en son yazı "konuk yazar sistemi ile alındı." (M. Ümit Ateş yazdı..) Açıklama bölümünde adınıza ve linkiniz yer alıyor. Özellikle makalede genel ve kendi blogunuzda ki dili kullanırsanız sevinirim.
Teşekkürler.
PM gönderdim, bu arada bence Türkiye'deki blogcuların da konuk yazarlık konusuna eğilmeleri gerekiyor. Bu sayede hem ilerisi için güzel ilişkiler kurulabilir, hem de iki taraf için de kazançlı olan bir iş yapılmış olur.
Sitede çok güzel yazılar var. Tebrik ederim.
Teşekkür ederim, kaliteye önem veriyorum, boş yazılar paylaşmamaya gayret ediyorum.