Altay adlı üyeden alıntı

Kişisel blogunda düşüncelerini paylaş, guruku da da kafana göre, arkadaşlarınla takıl :)

Fena fikir değil.

Oğulcan adlı üyeden alıntı

Ankete kafanı karıştırmamak adına oy kullanmayacağım. Ama şöyle bir değerlendirmek istedim.

Kişisel blog ile tanınmaya çalışırsan, aylarca veya yıllarca uğraşırsın. Sonra programlamaya geçersen pek bi değişiklik olmaz zaten tanınmışsındır.

Programlamada başlayıp gerçekten ilgi çeken birşeyler yaptıktan sonra (ki böyle tanınman daha basittir) kişisel blogunun takip edilmesi daha olası geliyor bana. Tercih senin :)


Onu da göz alacağım.

maskedman adlı üyeden alıntı

guruku diyorum kişisel bloglarda (gerçekten kişisel olanlardan bahsediyorum) hit almak zordur gerçekten ama gerçekten ilgi çeken olaylar anlatmanız gerekir eğer çok yüksek hit istiyorsanız.yabancı bloggerlar zaman zaman yatak odalarını bile açmaktadırlar bloglarında hit alabilmek için ama yaptığnız yazılımları paylaşarak hele ki yazılımlar iyiyse hiç o kadar çabaya gerek kalmadan çok yüksek hitlere ulaşabilirsiniz.

Haklısınız.

mozkaradas adlı üyeden alıntı

www.ayhangazi.com diyorum, çünkü; tamam herkesin kişisel bloğu var ama domain olarak guruku 'nun anlamını çözemedim. Ayrıca akılda kalıcı da değil, sürekli bir şekilde gündem de tutmanız lazım. Bu şekilde de iki iş çıkıyor, birincisi içeriği genişletmek ikincisi projeyi gündem de tutmak.

Guruku: Gülcü demektir. Haklısınız.


İyi fikir.