lostyazilim
tr.link

LCD Almak istiyorum.

16 Mesajlar 2.208 Okunma
acebozum
tr.link

BigSEO BigSEO Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Engineering
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 1763
  • Beğeniler 52 / 621
  • Ticaret 54, (%94)
Teknosada haftasonu indirimlerini takip et uygun oluyor hem garantiside sağlam bence en garantisi mağazalar.
Bipixel

kişi bu mesajı beğendi.

elektronikssl
webimgo

Bipixel Bipixel Vicdanın senin kıblendir. Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Kıdemli SEO Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 2348
  • Beğeniler 727 / 726
  • Ticaret 57, (%100)

Biwebmaster adlı üyeden alıntı

Teknosada haftasonu indirimlerini takip et uygun oluyor hem garantiside sağlam bence en garantisi mağazalar.

Teşekkür ederim :). Bir göz atayım en iyisi ben Teknosa'ya :).

Kişisel Blog - Web siteni aç! Hızlı çözüm için lütfen report sistemini kullanın!

karolla karolla WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Yazar
  • Mesajlar 398
  • Beğeniler 13 / 67
  • Ticaret 6, (%100)
en az 2 yıl garanti sadece sıfır üründe olur. Ayrıca panel arızasında problem çıktığında servis ilgilenir. Satan kişinin yapacağı birşey yok. Yerli marka tercih edersen 2. el 2 yıl garantili bulman mümkün. Yada bazı markaların garanti uzatmaları mevcut o şekilde bulabilirsin ancak en az 2 yıl garantili. Ki o da gene 2. el olacak.

Sağlam güvenilir birşey istiyorsan sıfır almanda fayda var. Ek olarak sıfır almayıp 2. el buldum deyip aldırdığında çıkacak problemde çok sitem alırsın başın ağrır. Git sıfır aldır başın ağrımasın.

not: Teknosa, Lg ve samsungda satış danışmanlığı yaptım :D

edit: teknosada her ayın son haftası yada bazı şubelerde her hafta sonu özel inidirm var. İstanbuldaysan zeytinburnu olivium avm'de her hafta sonu vardı. Bilmiyorum belki devam ediyordur bu gelenek.
Bipixel

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 03.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 2348
  • Beğeniler 727 / 726
  • Ticaret 57, (%100)

karolla adlı üyeden alıntı

en az 2 yıl garanti sadece sıfır üründe olur. Ayrıca panel arızasında problem çıktığında servis ilgilenir. Satan kişinin yapacağı birşey yok. Yerli marka tercih edersen 2. el 2 yıl garantili bulman mümkün. Yada bazı markaların garanti uzatmaları mevcut o şekilde bulabilirsin ancak en az 2 yıl garantili. Ki o da gene 2. el olacak.

Sağlam güvenilir birşey istiyorsan sıfır almanda fayda var. Ek olarak sıfır almayıp 2. el buldum deyip aldırdığında çıkacak problemde çok sitem alırsın başın ağrır. Git sıfır aldır başın ağrımasın.

not: Teknosa, Lg ve samsungda satış danışmanlığı yaptım :D

edit: teknosada her ayın son haftası yada bazı şubelerde her hafta sonu özel inidirm var. İstanbuldaysan zeytinburnu olivium avm'de her hafta sonu vardı. Bilmiyorum belki devam ediyordur bu gelenek.

Teşekkür ederim :).

Kişisel Blog - Web siteni aç! Hızlı çözüm için lütfen report sistemini kullanın!
wmaraci
wmaraci

alkinkasap alkinkasap girişimci, öğrenci Kullanıcı
  • Üyelik 27.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek girişimci, öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 277
  • Beğeniler 67 / 66
  • Ticaret 4, (%100)
valla eskişehirde olsan kullanmadığım 19 inç ekranı uygun bir fiyata bırakırdım ama kargo felan sorun kargo sırasında çizilse etse ikimize zarar
Bipixel

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 03.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 2348
  • Beğeniler 727 / 726
  • Ticaret 57, (%100)

alkinkasap adlı üyeden alıntı

valla eskişehirde olsan kullanmadığım 19 inç ekranı uygun bir fiyata bırakırdım ama kargo felan sorun kargo sırasında çizilse etse ikimize zarar

Teşekkür ederim :).

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al