BigSEO
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Engineering
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
54, (%94)
Teknosada haftasonu indirimlerini takip et uygun oluyor hem garantiside sağlam bence en garantisi mağazalar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bipixel
Vicdanın senin kıblendir.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kıdemli SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
57, (%100)
Teşekkür ederim :). Bir göz atayım en iyisi ben Teknosa'ya :).
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yazar
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
en az 2 yıl garanti sadece sıfır üründe olur. Ayrıca panel arızasında problem çıktığında servis ilgilenir. Satan kişinin yapacağı birşey yok. Yerli marka tercih edersen 2. el 2 yıl garantili bulman mümkün. Yada bazı markaların garanti uzatmaları mevcut o şekilde bulabilirsin ancak en az 2 yıl garantili. Ki o da gene 2. el olacak.
Sağlam güvenilir birşey istiyorsan sıfır almanda fayda var. Ek olarak sıfır almayıp 2. el buldum deyip aldırdığında çıkacak problemde çok sitem alırsın başın ağrır. Git sıfır aldır başın ağrımasın.
not: Teknosa, Lg ve samsungda satış danışmanlığı yaptım :D
edit: teknosada her ayın son haftası yada bazı şubelerde her hafta sonu özel inidirm var. İstanbuldaysan zeytinburnu olivium avm'de her hafta sonu vardı. Bilmiyorum belki devam ediyordur bu gelenek.
Bipixel
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kıdemli SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
57, (%100)
karolla adlı üyeden alıntı
en az 2 yıl garanti sadece sıfır üründe olur. Ayrıca panel arızasında problem çıktığında servis ilgilenir. Satan kişinin yapacağı birşey yok. Yerli marka tercih edersen 2. el 2 yıl garantili bulman mümkün. Yada bazı markaların garanti uzatmaları mevcut o şekilde bulabilirsin ancak en az 2 yıl garantili. Ki o da gene 2. el olacak.
Sağlam güvenilir birşey istiyorsan sıfır almanda fayda var. Ek olarak sıfır almayıp 2. el buldum deyip aldırdığında çıkacak problemde çok sitem alırsın başın ağrır. Git sıfır aldır başın ağrımasın.
not: Teknosa, Lg ve samsungda satış danışmanlığı yaptım :D
edit: teknosada her ayın son haftası yada bazı şubelerde her hafta sonu özel inidirm var. İstanbuldaysan zeytinburnu olivium avm'de her hafta sonu vardı. Bilmiyorum belki devam ediyordur bu gelenek.
Teşekkür ederim :).
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
girişimci, öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
valla eskişehirde olsan kullanmadığım 19 inç ekranı uygun bir fiyata bırakırdım ama kargo felan sorun kargo sırasında çizilse etse ikimize zarar
Bipixel
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kıdemli SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
57, (%100)
alkinkasap adlı üyeden alıntı
valla eskişehirde olsan kullanmadığım 19 inç ekranı uygun bir fiyata bırakırdım ama kargo felan sorun kargo sırasında çizilse etse ikimize zarar
Teşekkür ederim :).