Türkiye'de yazılımcı olup bir şeyler üretip bir şeylerin farkındalığında varmanın ve bunu duyurmanın en zor yanı işte bu tepkilerdir.

Reklam kokan hareketler bunlar diyen kimse siteye girip yazılan açıklamayı okuma ihtiyacı bile hissetmemiş, sitenin reklamını yapmaya çalıştığını yazmış ki bu içler acısı bir hal demektir.

Adam bir eksikliği bulmuş ve bunu yazıyor, duyuruyor elbette reklam kokan hareket olarak algılanacak hangi site telepati yaparak sitesini duyurdu bırakın Allah aşkına.

Eğer bu içerikteki bir siteyi, bir TÜRK değilde, yurt dışından bir kişi yapmış, bir TÜRK konuyu okuyup buraya yazmış olsaydı gelecek yorumları şimdien tahmin edebiliyorum, "Vay be yıllardır kullanıyordum gerçek anlık rakamları görmüyor muydum ben şimdi yazık be" cevapları gelecekti.

Ama siteyi yapan arkadaşa şunu söylemek istiyorum, bu proje ciddi anlamda global bir rekabet yaratacaktır, tabiki bu tür yorumlar gelecektir, bunlara kulak asmadan siz yolunuzda devam edin. Eğerki hakkını vererek devam edecek bir proje olursa herkes bir gün reklam kokan hareketleri görecektir.