EchoDizayn adlı üyeden alıntı

Evet bir Türk olarak rus sistemlerini kullanırım beklentileri veriyor. Reklam kokan hareketler derim konu başlığına bak açıklamaya bak uyum yok. Derseniz ki yanılıyorsun bu size göredir. Bir site tanıtımı yapıp bunuda burada herkese göster ozmn tepkileri kontrol et. Yemleme gibi bir konu çok saçma.
Bana karşı gelen tepkilere baktığımda sadece baktım tiye almadım onu bilesiniz. Çünkü yapılan işin global rekabet olduğunu düşünende var ama konunun başlığına bak böyle globalleşme olmaz. İsterseniz bu konu hakkında Google ceo su ile görüşün ben şahsen bu sistemi kullanmam. Temiz olabilir ama birilerini kötüleyerek bir yerlere varanla çalışılmaz. Yapacaksan doğru dürüst bir şekilde hakkınla kazanacaksın. Sunacaksın sanal pazarı bu sistemi geri dönüşüne sunacaksın.

Google bizi kandırıyoru diyip yıllardır süren bir sistemi 1 saniyede silmeniz olmaz. Silemezsinizde ama sisteminizi geliştirisiniz pastadan sizde pay alırsınız ama google analyticsi kötüleyerek bir yere varamazsınız.

Ek Olarak:

İnşallah devam ederde Tüm wm aracından teker teker özür dilerim. Ama bu şekilde en fazla gideceği google 10. sayfa 10. sıra olur oda olursa. Arkadaşa bol şans yıllardır herkesin kafasının bir yer edinmiş olan google analytics ve amongs u silecek çok ilerlemesi lazım.

Rica ediyorum, diğer arkadaşlara müsade verelim. Aynı şeyi bir kere söylemeniz ile, üç kere söylemeniz arasında pek fark yok. Sonuç olarak bundan benim çıkardığım; aynı zihniyetteki arkadaşlar için "İngilizce" bir site hazırlayacağım.

Endişelenmeyin; sizin zihniyette insanlar olduğu sürece, bence de bir yere gelemeyecektir ki dolayısıyla özür dilemenize gerek kalmayacaktır.