-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Görsel Kalite Kontrol
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hosting Bilgilerini Pm Atarsan Bakacağım , Bu İşler ile Bir Geçmişim Var , Araştırırım Ben ... Ama Arkadaşında Dediği Gibi Büyük İhtimal Shell var ve Farklı Bir Dosyada , He Şuda olabilir , Hosting Firman Kötüyse Çoğu Hosting Firmasında Siteler Arasında Bağlantıya İzin Veriliyor , Sitende Açık Olmasada Serwer'e Bağlı Diğer Siteler Üzerinden Sitende Mağdur Durumda.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
H** U**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ticket Gönderdim. Cevap beklemekteyim.. En Çözümü onda bulmayı ümit ederek Bu ve diğer yolları denemeye devam ettim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
H** U**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Yok daha cevap bekliyorum.. En son çözümü arkadasların dedıgı uzere hostıng fırmasında bulmayı umıt ederek. çerezlerle, ftp ile ilgili çözüm aradım ;)
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Wordpress güvenlikli bir yazılımdır. Kullanılan eklentilerin birinde açık olabilir. Sitenin sahibinin bilgisayarına sızan biri de siteye ulaşarak hacklemiş olabilir. Veri Tabanına bir şey yapılmamışsa, veritabanının yedeğini alın. FTP'yi ve Veri Tabanını sıfırlayın. FTP ve Cpanel giriş bilgilerini değiştirin. Siteyi tekrar kurun. Hosting firmasının gerekli güvenlik önlemlerini aldığından da emin olun.
SanalTespit.Com
TemaDownload.Com
ETicaretBul.Com