Burada Üniversite öğrencilerinden kasıt sanırım Fotoğrafçılık bölümünde okuyan üniversite öğrencileri olsa gerek. Aksi taktirde başka bir bölümde okuyan ve bu işi bilmeyen bir öğrenciye fotoğraf işi verecek kişi azdır.

Sizin facebook sayfası beğeni talebinize gelecek olursak, buradakilerin facebook sayfanızı beğenmesinin size bir getirisi olmaz. Facebook sayfası iş amaçlı kullanılıyorsa beğenen sayısı az olsa bile öz olmalıdır. Yani sayfanızı fotoğrafla ilgilenmeyen birinin yada sizinle beraber iş yapmayacak birinin beğenmesinin size faydası olmaz.

Amacınız sayfanızın beğenen sayısının fazla olduğunun görülüp kaliteli bir iş yaptığınızın düşünülmesini sağlamak ise reklam verin çünkü burada en fazla 20-30 kişi bu şekilde beğenir.

Ayrıca @Almina arkadaşın da dediği gibi siz yerel bir iş yapıyorsunuz. Nerede olduğunuzu bilmiyorum ama atıyorum İstanbul'da iseniz ben İzmir'de olan biri olarak sizden hizmet almam olanaksız. O nedenle hedef kitlenize yönelik bir pazarlama stratejisi geliştirmeniz gerekli. Örneğin Google AdWords'te sadece sizin şehrinizde olanlara reklamlarınız görünsün yada çok daha etkili olacağına inandığım facebook'ta ilişki durumu nişanlı olanlara reklamlarınız görünsün.