-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
Ü** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba Arkadaşlar;
wmaraci.com'u sürekli yakından takip eden biriyim. Facebook sayfamı yaz sezonuna hazırlamak istiyorum. Düğün fotoğrafçılığı işiyle uğraşıyorum ama piyasadaki ünv. öğrencileri gibi değil kurumsal bir firmayım. Ülkeme vergisini veren tüm odalara kayıtlı bir fotoğrafçıyım. Ünv. öğrencileri yüzünden artık iş yapamaz olduk. 200 - 300 liraya akşama kadar fotoğraf çekip piyasayı ve müşteriyi mahveden adamlar önümüzü kapatır oldu. Sizin desteğinizle facebook sayfama ve web siteme yardım talep ediyorum. Facebook ta beğeniye ihtiyacım var. Web sitemde de seoya ihtiyacım var. Web sitemde adresim telefonum mevcut. Seo konusunda çalışma yapabileceklerle yüzyüze görüşme talep ediyorum.
ilgilenenlere şimdiden teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / K
-
Meslek
Genel olarak makaleci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bu işi internetten yapmak yerine, bence bulunduğunuz şehirde iyi bir tanıtım gerçekleştirmeniz gerekiyor.
Bir kampanya yaparsınız, mesela, gelin, ve damadın resmini büyütüp, çerçeveletip verebilirsiniz, boyu oldukça büyük olur... diğerlerinden farklı olursunuz.
Yazdığınız çok ilginç geldi: üniversite öğrencilerine fotoğraf çektirmek... Ben hayatımda bugünü bir kere yaşayacaksam, resmi de alanında uzman birine çektirmek isterim, zaten herkesin elinde cep telefonu, ve kamera var, amatör biri çekecekse üniversite öğrencisine para vermenin anlamı yok.
Yanlış anlaşılmasın, üniversite öğrencileri de para kazanmasın demiyorum ama insanın en özel gününde çok ilginç geldi bana en güzel anların ölümsüzlüğünü riske atmak...
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Burada Üniversite öğrencilerinden kasıt sanırım Fotoğrafçılık bölümünde okuyan üniversite öğrencileri olsa gerek. Aksi taktirde başka bir bölümde okuyan ve bu işi bilmeyen bir öğrenciye fotoğraf işi verecek kişi azdır.
Sizin facebook sayfası beğeni talebinize gelecek olursak, buradakilerin facebook sayfanızı beğenmesinin size bir getirisi olmaz. Facebook sayfası iş amaçlı kullanılıyorsa beğenen sayısı az olsa bile öz olmalıdır. Yani sayfanızı fotoğrafla ilgilenmeyen birinin yada sizinle beraber iş yapmayacak birinin beğenmesinin size faydası olmaz.
Amacınız sayfanızın beğenen sayısının fazla olduğunun görülüp kaliteli bir iş yaptığınızın düşünülmesini sağlamak ise reklam verin çünkü burada en fazla 20-30 kişi bu şekilde beğenir.
Ayrıca @Almina arkadaşın da dediği gibi siz yerel bir iş yapıyorsunuz. Nerede olduğunuzu bilmiyorum ama atıyorum İstanbul'da iseniz ben İzmir'de olan biri olarak sizden hizmet almam olanaksız. O nedenle hedef kitlenize yönelik bir pazarlama stratejisi geliştirmeniz gerekli. Örneğin Google AdWords'te sadece sizin şehrinizde olanlara reklamlarınız görünsün yada çok daha etkili olacağına inandığım facebook'ta ilişki durumu nişanlı olanlara reklamlarınız görünsün.
SanalTespit.Com
TemaDownload.Com
ETicaretBul.Com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
software developer
-
-
Ad Soyad
S** M**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Cebinde 2000 TL'lik telefon taşıyan malum gençler 1.500 TL'lik makinelerde çok rahat bu işi yaparlar. Kimse de aman efendim sen profesyönel misin amatör müsün demez. Bizim milleti iyi analiz etmek lazım :)
Arkadaşlara katılıyorum. Yerel bir iş yapıyorsunuz. SEO konusunda da neredeyseniz (ankara varsayalım) ankara düğün fotoğrafçısı, keçiören düğün fotoğrafçısı, mamak düğün fotoğrafçısı vs. gibi kelimelere kasmalısınız. Keyword Tool aracılığıyla kendi bölgenizle ilgili en çok aranan anahtar kelimelerin listesini çıkarın. Bu kelimelerin içinde size link verecek şekilde geçen tanıtım yazıları almaya çalışın. Paravan bloglar da oluşturabilirsiniz. Link satın alabilirsiniz üçer aylık. Adwords ve Facebook için arkadaşların tavsiye ettiği şekilde yerel reklamlar yayınlayabilirsiniz. Kitleye ulaşabilecek her yolu deneyin hocam. Genel kelimelerden ve reklamlardan kaçının.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu. Sormak istedikleriniz varsa tekrar konu altından sorabilirsiniz.
React Dersleri YouTube Kanalı
https://www.youtube.com/c/reactdersleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Görsel Kalite Kontrol
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Elinde Fotoğraf Makinası Olan Ünv. Öğrencilerine. Sebep;
Çok Kaliteli Kişilerin Düğün Fotoğraflarına Baktığımda Artık Aynı Şeyleri Aynı Pozları ve Artı Bir Farklılık Görmüyorum. Belkide Gerçekten Sıradan Bir Bakış Açım Var Ama Benim Düşüncem.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / K
-
Meslek
Genel olarak makaleci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Adwords reklamları değil de, kelime kasma olayını gerçekleştirebilirsiniz, illa ki bu tanıtımı internette gerçekleştirmeyi düşünüyorsanız. Ama kesinlikle, rakiplerinizden farklı bir kampanya yapıp, bunu şehrinizde duyurmalısınız... Ya da daha farklı bir öneri: düğün salonları ile anlaşın; uygun fiyat verin, düğün fiyatına eklenmesini sağlayın... Bunun gibi çok şey üretilebilir; ama bence bunun yeri internet değil, internet sitesini kullanarak belki, daha önce yaptığınız kaliteli fotoğraf çekimlerini örnek gösterebilirsiniz; elbette resim sahipşerinin izinvermeleri halinde...
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webmaster , Grafiker
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam, benden bir tavsiye,
Sadece ürünleriniz yer almasın sitede. Ürünleriniz ve kendi sektörünüz hakkında özgün makaleler de yayınlarsanız size büyük bir "+" olur.