Elimde çok sağlam bir GALATASARAY domaini var. Satın almak isteyen oldu satmadım. Gittim maç özetlerini ve GALATASARAY'la ilgili taraftarın ilgisini çekecek videoları koydum, Lig TV Vimeo hesabımı kapattırmış. O yüzden telif hakkı gerektiren videolar koymamanı öneririm. Siteni kapattırabilirler.
Fanatik bir GALATASARAY taraftarıyım ve ne yazık ki kayda değer tek GALATASARAY Taraftar sitesi Sporx'in alt sitelerinden biri olan WebAslan. İlk zamanlarda sadece GALATASARAY haberleri yayınlayan basit bir taraftar sitesiydi ama sonra biraz daha taraftara yönelik hareket etmeye başladılar ama yine de yetersizler. Taraftarları yanlış yönlendiren başlıklar atıyorlar ve sık sık Sporx'e bağlantı veriyorlar.
Bana göre bir taraftar sitesi güncel olmalı ve kesinlikle taraflı olmalı. Ben diğer takımlarla ilgili haber okumak istesem genel spor sitelerine girerim, taraftar sitesine giriyor isem sadece o takıma ait haberleri görmek isterim. Tarafsız bir haber sitesine ait haberleri değil takımıma yönelik yazılmış, taraflı haberler görmek isterim. Arada resimler, marşlar ve videolarda bulmak isterim. Sağdan soldan toplanmış yalan haberleri değil gerçek transfer haberlerini görmek isterim.
Bazen elimdeki domaini değerlendireyim, bir taraftar sitesi açayım diyorum ama güncelliğini sağlamak zor iş. O yüzden sık sık niyetlenip vazgeçiyorum.