-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşalar merak ettiğim bir sorudur kaliteli bir web siteniz var diyelim Türkiye'de çoğu yazdığnz yazılar ön plana çıkabiliyor ekstradan ingilizce yazılar yazılsa o makalelerden adsense için daha çok gelir getirir acaba böyle bir düşünce olabilirmi ?
Vee
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
seo
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bu şuna bağlı google dan o ingilizce kelimeden hit gelirse bir sorun olmaz.daha doğrusu adam türkçe içerikle gelmiş neden ingilizce yazıya bakıp reklama tıklasın :) Adsense de çok para getirebilecek içerikler evden eve nakliyat,hosting,otel,tatil,bilet ile ilgili içerik.Anasayfa gibi bir yerde bu gibi içerikler girerseniz bir köşeye.bunlardan iyi para veren reklamlar çıkabilir.
trgy
Mühendis
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
siteadi.com/en/ diye yeni bir site açıp ordan devam etsen hem sıralamalarda kendine yer edinmen artar hem de direk ingilizce ziyaretçi alma şansın olur. Diğer türlü yaparsan hem sıralamalardan düşersin hem de ziyaretçilerin direk çıkış oranı artar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / K
-
Meslek
Genel olarak makaleci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
İngilizce içerikte yurtdışı hosting gerekmiyor mu arkadaşlar? Türkçe site olduğu için bu kural aşılabiliyor mu?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
434, (%100)
ben şu şekilde yapıyorum. Türkçe facebook kapakları paylaşıyordum. İlk haftada ilk sayfada yer aldım. /en olarak ingilizce yaptım. Aynı yazıları ingilizce paylaşıyorum. Türkiye'den gelinin 2-3 katı geliyor. Adsense içinde aynı artış oldu.