wpuzman adlı üyeden alıntı

Adwords kelime analizi her zaman sizi yanıltabilir. Bu kelime analizi aslında Reklam seçenekleri için tasarlanmıştır. Türkiye genelinde kelime analizi için henüz adam akıllı bir program veya bir yazılım yazılmamıştır. Futbol izle kelimesinin arama hacmi bence aylık ortalama 300 bin dir.


Hocam maç yayıncısıyım futbol izle kelimesinin yanına + 1 kelime bütün sözlükteki kelimelerle beraber bile aranması 300 bin değildir . Adwords anahtar kelime avcısı düzgün çalışmıyor nasıl bir düşüncedir %100 vermese bile , belli bir zaman aralığı ortalaması alsa bile sapma payı çok çok çok düşüktür . Aranma hacmini gösterir arayan google zaten adwords de google ürünü kendi kendine yanlış bilgi verecek değil herhalde . Hangi anahtar kelimelerin ne kadar arandığını bu konu üzerine özellikle , neredeyse ezbere biliyorum bizzat bu sektördeyim deniyorum canlı canlı da şahit oluyorum.

Siz seo uygulamaları yaparsınız farklı bir çok anahtar kelimeden hit çekersiniz aylık 5 milyon hite de ulaşabilirsiniz günlük 100k alan site de biliyorum fakat futbol izle kelimesinden gelecek hit yukarıda ki rakam ne ise max. o kadardır. Arkadaşın satış konusu sadece bilgilendirmek için yazmıştım altında iddaalaşmaya dönüşmesin fakat siz seo ile ilgili kullanıcı adıyla seodan bahsederek böyle bir hata nasıl yaparsınız anlayamadım.