wpuzman adlı üyeden alıntı

Hocam sizinle iddiaya girmek gibi bir düşüncem asla olamaz. Bakınız Google Adwords kelime aracı sadece google reklamları ile alakalı girişlerin tahmini sayısını gösterir. Tamam dediğinize bende katılıyorum, Ortalama arama hacmini gösterir. Mesela Wmaraci.com ve diğer webmaster sitelerinde yayınlanan reklamların kaç kişi tarafından göründüğü ve kaç kişi tarafından tıklanacağı konusunda ortalama bir sayı belirtmiştir. Aylık olarak baz alındığında direk reklamlardan gelen Hit sayısını belirtmiştir. Benim fikrim bu. İddialaşmıyorum sakın yanlış anlamayın.

Yok est. bu olay sırf burada değil her forumda çok yanlış işlere sebep oluyor geçen bir arkadaş burda google da aradığı kelimenin sonuç sayısını aranma hacmi diye yazmış eminim zerre de kötü niyeti yoktu sadece o da buna aldanıp almıştır domaini işte fırsat diyerek.

Kesinlikle anahtar kelime avcısı , aranma hacmini , google aranma analizlerini , istatistiklerini net biçimde gösterir. geniş tam öbek olarak da 3 seçenek var . Tam seçeneği tam olarak arama motorunun aylık o kelimeyi arama sayısını sorgu sayısını gösterir. Tıklanma falan gibi seçenekler için de zaten limitleri bize bırakır bütçeye göre gösterim tık limitlerini falan göstermeye yardım eder. Eğer rekabet yüksek ve maliyet artıyorsa alt tabaka da alternatif arama seçenekleri rakamları sunar . Rekabetsiz birden çok benzer aramaya yönlendirerek daha düşük maliyet ile reklam vermemize yardımcı olur. Yani o rakmlar gelecek hit tıklanma vesaire değil direk arama motoru istatistikleri . İnşallah çok kişi okur da bilgilenir ben böyle çok geldim 40 milyon aranma hacimli kelime domainim var diye bi arkadaş sağolsun söylemişti de o tam kutucuğunu işaretleyince herşey ortaya çıktı . 40 milyon geniş var evet ama tam 1000 bile yok açtım siteyi hit mit hikaye ilk sıraya 3-5 günde çıkardı google . Basketbolizle(.)com bende misal kendi kendine 1. sıraya çıktı 3-5 gün de kaldı ne hit alması lazım ? 1300 tam yazıyordu bi kaç anahtar kelimede daha ilk sayfadaydı günlük hiti de 50-100 arasında seyretti . Yani %3-5 falan yanılır en fazla