-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
C** Ş**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Arkadaşlar falanfilan . info isimli hedef kelimelerinde zirveye oynayan bir siteyi falanfilan . com adresine taşımak istiyorum . Fakat sıralamada kayıp yaşamadan google ile samimiyetimize zeval getirmeden bunu yapmak mümkün olabilir mi ? Kullanııcı olarak direk adres yazıp girilen bir içerik değil anahtar kelimeden hit geliyor zaten tek derdim sıralama kaybolmadan aynı içerik herşey aynı bir tek domainin farklı bir uzantısıyla kullanılacak . Site bloggerda kurulu + tanıtım çalışmaları + backlinkler vesaire bi kamyon dolusu da çalışma var .
Bunu yapacak olmamın sebebi uzantıdan dolayı yüksek gösterime karşı düşük tıklanma oranı . Fakat diğer uzantıya geçtiğimde bu tıklanma oranı tüm gösterimi emecek kadar alakalı kuvvetli . Nasıl yaparız :D fikirlerinize , deneyen varsa tecrübelerine ihtiyacım var
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
H** U**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
304 yönlendirme kullanmaktan başka ihtimal görmüyorum. genelde sıralaman düşmüyor ama tabi ihtimalde var gibi..
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
C** Ş**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Biraz araştırdım tanıtım yazıları , oluşan organik backlinkler vesaire çöpe dönüşür mecbur değilseniz böyle bişeye kalkışmayın falan yazmışlar *** da .
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / K
-
Meslek
Genel olarak makaleci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Katılıyorum yazdıklarına. Bende de öyle bir domain var, sadece uzantı değil, domain olarak da değişmesi gereken, ama değiştiremiyorum. sıralamadan düşeceğini tahmin ediyorum. Konuya da onun için baktım aslında, yol gösteren olursa ben de denerim; ama benim o domainden tamamen kurtulmam gerek, yönlendirme de benim işime gelmez.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
C** Ş**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Mutlaka tam bir çözümü vardır bildiğim uygulayan aynı kelimede yine ilk sırada olan bir site var . Yabancı bir site olduğundan danışamadım . Nasıl yaptı bilmiyorum ama bi şekilde yaptı fakat lbacklinkler falan filanlar ne oldu hiç fikrim yok . Bende senin gibi bekliyorum inşallah kesin bir yöntemi vardır da halledebiliriz ya günlük 5-10k hitli site çöp olcak ya 50k ya çıkacak benim için o kadar farkedecek bir olay .
brk
Meşgul
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
//Konu dışı
O zaman neymiş? Zamanında domainimizi doğru seçiyormuşuz.
3 kişi bu mesajı beğendi.
coder, bike rider, hobbyist photographer
10679
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
bir siteye bir sürü emek ver dim bırakın domain değiştirmeyi acemice yaptığım hatalrdan dolayı halen istediğim seviyey çıkmış değil. Her şeye baştan karar vermeli ve yol değiştirmeden o yolda ilerlemeli. Çıkardığım ders budur.