nuti
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
mrb arkadaşlar,
Php hakkında bilgi almak istiyorum. Öğrenmesi çok mu zor bir programlama dilidir. Yani php öğrenip emlak scripti,ilan scripti yazmak için kaç yıl gibi zamana ihtiyacım var günlük min 2 saat php çalışmayı planlıyorum. Kimileri boşuna uğraşma öğrenemezsin diyor kimisi asp.net öğren diyor ben üstüne basarak diyorum ki PHP Öğrenmek istiyorum lütfen bana yol gösterin.
Konyali
furkan.konyali@gmail.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Front-end Developer
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Tek php öğrenmekle yetmiyor.Php mysql ile güzeldir. Php mysql mantığını anlarsan kolayca öğrenirsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Ibolac
#php #mysql #wordpress
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
25, (%96)
Öğrenmek kolaydır. Bahsettiğin scriptleri günde 2 saat çalışarak 6 aylık gibi bir zamanda yazacak seviyeye gelirsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Tüm PHP İşleriniz Yapılır # BOT # SCRIPT # EDIT
nuti
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
inş. arkadaşlar turkekip eğitim cdlerini aldım çalışmay başladım sayılır
3579
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşım sence böyle bir soru sormak doğru mu ? :)
Yani sonuçta senin kapasiteni, öğrenme hızını, mantık kurma kabiliyetini bilmiyoruz.
Bu yüzden ne kadar sürede öğrenebileceğine dair tahminde de bulunamayız.
Yani burada dilersen 10 yıl boyunca php çalış, mantık kurabilme, işleyiş tarzını anlama becerin sıfırsa yine script yapamazsın.
Yaptığın ancak ezber olur bu şekilde.
Ayrıca o arkadaşlarının söylediği gibi öğrenemezsin desek ne olacak ? Öğrenemeyecek misin ?
Ben bu tarz sorular soranları cesur bulmuyorum. Başkalarına bağlı buluyorum.
Bakın yapmanız gereken tek şey, aklınıza koyduğunuz bir şeyi sonuna kadar götürmek. PHP'mi öğrenmek istiyorsun, ben phpyi sevmiyorsam sana öğrenme derim. Peki ben sevmiyorum diye sen de sevmemek zorunda mısın ?
5 kişi bu mesajı beğendi.
BiqBanq
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Yani burada dilersen 10 yıl boyunca php çalış, mantık kurabilme, işleyiş tarzını anlama becerin sıfırsa yine script yapamazsın.
tam ben yazıcaktım mantığı kavramadan hiç bir şey yapamazsın zaten
Ibolac
#php #mysql #wordpress
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
25, (%96)
Kakarotto adlı üyeden alıntı
Arkadaşım sence böyle bir soru sormak doğru mu ? :)
Yani sonuçta senin kapasiteni, öğrenme hızını, mantık kurma kabiliyetini bilmiyoruz.
Bu yüzden ne kadar sürede öğrenebileceğine dair tahminde de bulunamayız.
Ayrıca o arkadaşlarının söylediği gibi öğrenemezsin desek ne olacak ? Öğrenemeyecek misin ?
Ben bu tarz sorular soranları cesur bulmuyorum. Başkalarına bağlı buluyorum.
Bakın yapmanız gereken tek şey, aklınıza koyduğunuz bir şeyi sonuna kadar götürmek. PHP'mi öğrenmek istiyorsun, ben phpyi sevmiyorsam sana öğrenme derim. Peki ben sevmiyorum diye sen de sevmemek zorunda mısın ?
Zaten bende onun için 6 ayda dedim. Eğer 10 yıl deseydim arkadaş vazgeçecekti. Yada hevesi kırılacaktı. Her şey arkadaşın elinde sonuç olarak.
Tüm PHP İşleriniz Yapılır # BOT # SCRIPT # EDIT
nuti
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Arkadaşlar yorumlarınızın hepsine katılıyorum şunu belirtiyim php öğrenmek istiyorum çok şükür mantık kurma gibi kabileyitimin yanı sıra matematiğimde iyidir. (php matematiksel bilgi gerektirir diye okudum) şimdi benim sormamdaki ama nedir php yazarlarının yol göstermesi bana birisi sen yapamazsın derse ben de yapamam diye öğrenmeyi bıraksam bu konuyu niye açıyım. Zaten konumda belirtmişim ne olursa olsun php öğrenmek istiyorum diye vurgu yapmışım. Yani bilen birisi a yolunu gösterir bilmeyen birisi c yolunu gösterir ben a yolunu gösteren kişilerden yardım istiyorum.