Arkadaşım sence böyle bir soru sormak doğru mu ? :)
Yani sonuçta senin kapasiteni, öğrenme hızını, mantık kurma kabiliyetini bilmiyoruz.
Bu yüzden ne kadar sürede öğrenebileceğine dair tahminde de bulunamayız.
Yani burada dilersen 10 yıl boyunca php çalış, mantık kurabilme, işleyiş tarzını anlama becerin sıfırsa yine script yapamazsın.
Yaptığın ancak ezber olur bu şekilde.
Ayrıca o arkadaşlarının söylediği gibi öğrenemezsin desek ne olacak ? Öğrenemeyecek misin ?
Ben bu tarz sorular soranları cesur bulmuyorum. Başkalarına bağlı buluyorum.
Bakın yapmanız gereken tek şey, aklınıza koyduğunuz bir şeyi sonuna kadar götürmek. PHP'mi öğrenmek istiyorsun, ben phpyi sevmiyorsam sana öğrenme derim. Peki ben sevmiyorum diye sen de sevmemek zorunda mısın ?
Yani sonuçta senin kapasiteni, öğrenme hızını, mantık kurma kabiliyetini bilmiyoruz.
Bu yüzden ne kadar sürede öğrenebileceğine dair tahminde de bulunamayız.
Yani burada dilersen 10 yıl boyunca php çalış, mantık kurabilme, işleyiş tarzını anlama becerin sıfırsa yine script yapamazsın.
Yaptığın ancak ezber olur bu şekilde.
Ayrıca o arkadaşlarının söylediği gibi öğrenemezsin desek ne olacak ? Öğrenemeyecek misin ?
Ben bu tarz sorular soranları cesur bulmuyorum. Başkalarına bağlı buluyorum.
Bakın yapmanız gereken tek şey, aklınıza koyduğunuz bir şeyi sonuna kadar götürmek. PHP'mi öğrenmek istiyorsun, ben phpyi sevmiyorsam sana öğrenme derim. Peki ben sevmiyorum diye sen de sevmemek zorunda mısın ?
Zaten bende onun için 6 ayda dedim. Eğer 10 yıl deseydim arkadaş vazgeçecekti. Yada hevesi kırılacaktı. Her şey arkadaşın elinde sonuç olarak.