Bugün Bumerang'dan yeni bir teklif aldım. Reklam yayınlamayı aslında bıraktım Yazarkafe'ye içerik de göndermiyorum. Yazarkafe'ye gönderdiğim içerikler her zaman kendi sitelerini Google'da ön sıraya çıkarıyor bu yüzden göndermiyorum.

Ayda bir teklif gönderen Bumerang bu kez de "Durex" ile ilgili teklif gönderdi. Bunun ne olduğunu açıklamayı gerek duymuyorum ama teklifin değeri 2 TL. 2 TL'yi Google ile 1 günde kazanıyorum ancak yayınlamama sebebim bu değil. Beğendiğim bir içerik dahi olsa tekliflerin içerisi linklerle dolu. Teklifin yayında kalma süresi bittiğinde kaldırıyorum bu kez de link boş çıkıyor dolayısıyla 404.

En son yayınladığım teklifin yayına koyma süresinin bitimine 45 dk kalmıştı ve yayınladım. Ancak teklifi kaçırdığıma dair mail geldi. Bunun üzerine iletişime geçtim ve 1 Saat sonra düzeltildi. Bu kadar ilgisizlik olur mu bilemiyorum.

Blogumdaki paylaştığım içeriklerin ziyaretçiler adına değeri nedir bilemem ancak Bumerang içeriklerimin okunma ve teklif yayınlama durumuna göre ücret ödemiyor. 7 TL teklif gelirken daha fazla okunmasına rağmen son zamanlarda 2 TL teklif gelmeye başladı. Blogumu çöplüğe çevirmeye hiç niyetim yok. Ayrıca zaten ödemede de 15 TL aktarım ve vergi kesintisi oluyor.

Şablonları kaldırdım. Ancak sadece şablonların tıklanma ve gösterimini Google reklamlarıyla kıyaslarsak Ayda en az 10 $ kazanabilirim.

Bumerang artık bana göre değil. Bumerang kullanan bir çok üye var ancak benim gibi düşünenlerin de sayısının az olduğunu düşünmüyorum.

Siz kendi blogunuza değer vermezseniz bir başkası aylık 2 TL paha biçer. Yorum sizin.