Tanıtım yazısına ayıracak bütçeniz yok ancak; sitenize ayıracak vaktiniz varsa çapraz tanıtım yazısı değişimi güzel bir alternatif olacaktır.

Sitelerinizin alexa değerinin iyi olması veya pr'li olması gerekmiyor. Amaç farklı ip'ten tanıtım yazısı almış olmak benim için. Ancak daha seçici arkadaşlar olacağı için onların zaman kaybetmemesi açısından gerekli bu şablonu doldurmanız gerekmektedir... Hitsiz ve pr siz sitelerinizle değişime katılabilirsiniz. Tekrar söylüyorum maksat farklı ip'ten tanıtım yazısı almış olmak.

Site adı: xxxxx
Türü: (Dizi-Film-Yemek-Araba-Kadın v.b gibi)
PR Değeri:1-2-3-5-10
Alexa:
Dmoz:var / yok
Not: Ücretli mi yoksa free site mi olduğunu mutlaka belirtiniz...

Benim Yayınlanmasını İstediğim Tanıtım Yazım

Ucli.Net

ucli.net karamsar bir dönemde açtığım üzerinde çok çalıştığım bir blog.

Sürekli bilgi girip güncel tutmaya çalıştığım ve bu nedenle güncel bilgi bloğu dediğim bloğuma girdiğinizde; film tanıtımları, web domainleri, kendi yazdığım şiir bölümü, wordpress temalar, sağlık ile ilgili bilgiler ve fıkralar gibi komik ilgi çekici yazılar bulabilirsiniz. Siz değerli ziyaretçilerime umarım faydalı bilgiler aktarabilirim.
Bloğumuz “güncel bilgi bloğu” sloğanıyla siz değerli takipçilerimize hergün yeni bilgiler sunmayı amaçlıyor. Bloğumuza www.ucli.net adresinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler : güncel bilgi, güncel bilgi bloğu, mehmet ali atlı, ucli.net, wordpress tema

Tanıtım Yazınızı Yayınlayacağım Adres

Site adı: www.paypalkontor.net/blog
Türü: Paypal ile ilgili bilgiler
PR Değeri: 1
Alexa: 3,800,000
Dmoz: yok
Not: Ücretli site

KONU SADECE BENİM SİTEMİN TANITILMASI İÇİN DEĞİLDİR. HERKES İSTEDİĞİ KİŞİLER İLE TAKAS EDEBİLİR AMACIM SADECE BÖYLE BİR KONUYU CANLI TUTMAK. SİTENİZİN TANITILMASINI İSTEDİĞİNİZ SİTELERİ KONUDAN ALINTI YAPARAK DAHA SERİ İLETİŞİME GEÇİLEBİLİR.