KLavy3 adlı üyeden alıntı

Şimdi herkez yazmış şöyle kötü böyle iyi ama şunu söylemek istiyorum. Kimseye arka çıktığımda yok ve hem çıksamda zaten önemi yok benim için. Adamların temaları sağlam güzel temalar tek sorunları destek vermemeleri oda host satmak için böyle yapıyorlar. Olay bu kaç aydır kullanıyorum temalarını ne bir sorun var nede başka birşey ve ayrıca çok da hızlı bir teması var. Ben trenwepportal temasını kullanıyorum gayette güzel. Paracı insanlar onuda söylemek isterim paranı verdiğin an herşeyini yapıyorlar.


Yorumunuz için teşekkür ederim ama host satmak ile alakalı durumu pek anlamadım turhost dışındaki firmalarda temalarımızda bir sıkıntı çıkmıyor ama sanırım turhostta ekstra güvenlik önemlerinden dolayı bazı sorunlar çıkıyor bizde müşterilerimize 3 aylık bir sponsorluk paketi açıyoruz ücretsiz kurulum yapıyoruz bu aşamaların dışında hiç bir şekilde ücret talep ettiğimiz yok :)

Neyse yukarıda yazdıklarım olayı dahada uzatmak olacak konuyu açan arkadaşın ücretli kullandığı bir tema var ise onun lisansını vermesini ve sitemiz üzerinden açıpta destek alamadığı bir destek talebini öğrenmek istiyorum ben eminimki böyle bir durum yok eğer böyle bir durum yoksa arkadaşın buradaki bir çok kişinin vaktini harcadığından dolayı banlanmasını talep ediyorum.