Öncelikle böyle bir konu açmanın hiçbir sakıncası yok. Konu açıp yabancı siteleri, domain, hosting firmalarını eleştirebiliyoruz da neden tema satan bir Türk firmasını eleştiremiyoruz? Burda anket açarak kimsenin ekmeğiyle oynanmaz. Hadi trendwp yi karalayalım diye konu açılmamış.

2. si trendwp kullanıcı adlı arkadaşın uslubunda büyük yanlışlık var. Kurumsal firmayı temsil eden bir üye bu şekilde konuşmamalı. Şikayetvar.com a girin en çok şikayet alan firmaların cevaplarına bakın hepsinde seviyeli bir uslup görürsünüz.

"Bizi kullanıcılarımızın memnuniyeti ilgilendirir bu yüzden bunun dışındaki konularda nasıl bir uslüp içinde bulunduğum sizi asla ve asla ilgilendirmez."

Bu söz nasıl bir firma tarafından söylenebilir aklım almıyor. Demekki sizin kendi kullanıcılarınız size yeter başkası umrunuzda değil? Burdaki yazılarınıza bakarak bile belki biri tema satın alacaktı ama bu sözle o fırsatı kaçırdınız. Bu durum şunu açıklıyor ki siz umursamaz bir satıcısınız. Bir firmaya hertürlü eleştiri gelebilir ama o firmanın bu şekilde konuşmaya hakkı yoktur.