-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** Ü**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Lisanslı temam var daha temanız piyasaya sürülmeden ön siparişle almıştım. Trendhaber teması ama ben memnun değilim yada memnunum diye bir söylemde bulunmadım konuyu açtığım zaman trendwp'den bir çok şikayet başlığı forumda açılmıştı bende insanlara yol gösterici olması açısından bu anketi açtım. Bunun nesi banlanma sebebidir anlayamadım. Çok çocukça bi tavrınız var eleştiri her zaman olumlu yönde olacak siye bir kaide yoktur. Eleştiri iyidir eleştiri ile hatalarınızı başka bir insanın gözünden görür düzeltir ve daha kaliteli bir firma haline gelirsiniz. Ama eleştirildiniz diye birinin banlanmasını istemenizi gerçekten çok komik buldum. :cool:
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Dış Ticaret Uzmanı ve Mühendis
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
64, (%100)
Her ne olursa olsun, bir Türk girişimi olduğu için firmaya destek çıkılmalı bence. Üsluplardaki yanlış anlaşılmalar da sanırım ortadaki sorunun yanlış ifade edilmesinden kaynaklanıyor. Kimsenin kötü niyetli olduğunu zannetmiyorum.
Yine de hatırlatmak da fayda var, herşeyden bir ders çıkarmak lazım. TrendWP'nin yine güzel işler çıkaracağına inanıyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
KLavy3
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Army Design
-
-
Ad Soyad
U** Y**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
bencede trendwp güzel işler çıkaracağına inanıyorum.
Goksel
Yazılım Uzmanı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şahsi görüşüm bu saatten sonra TrendWP ile alışveriş yapılırken bir daha düşünülmeli. TrendWP eski TrendWP değil gördüğüm kadarıyla. Freelance çalışan bir çok başarılı arkadaş var. Onların yaptıkları temaları kullanmak sanırım daha iyi. Nisan aylarında aldığım temamın lisansını şuanki sisteme eklemiyorlar. Verdikleri yanıt ise:
"Eski müşterilerimize bu fırsattan yararlanmaları için verdiğimiz süreyi yaklaşık olarak 3 ay geçti bu hizmeti artık vermemekteyiz."
Ben bu durum ile ilgili hiç bir bilgilendirme maili de almadım. Böyle bir yapılanma olduğundan haberim yoktu. Parasında değilim dert etmem ama verdikleri yanıt şahsi görüşümce ticaret ahlakına ters.. Ayrıca forumlarda sorunlara çözüm ve destekleriyle ilgili şikayetler de mevcut.
3525
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bunlar artık tarih olmuş, geçmiş olsun onlara.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hakkımı aramak için kendilerinden yanıt alamadıktan sonra
http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1706263/trendwpcom-teknik-destek-ve-lisans-sorunu/lfnfs
açmam üzerine bana birdaha destek vermeyeceklerini ve satış yapmayacaklarını söyleyen firmadır. Kendileriyle uzun uzun konussamda yaptıkları şeyi kabullenmemektedirler. Üstelik hitapları çok yanlıştır. Hali hazırdaki Lisans ve Menü problemim içinde yazdıkları cevap sizi şikayetiniz üzere en alt destek grubuna atadık oradan yanıt alırsınız 72 saat içinde dönüş yapılacak oldu.
72 Saat sonra temamızdan kaynaklı değil deyip işin içinden çıkmaya kalkmasınlarda :)
System.Out.Println("www.hasanunlukilinc.com -> Java in the Life...");
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Mobilya Teknikeri
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yahu ben Trendwp Kullanmayı düşünüyorum bunları duydum vaz caydım genelde tema satın alan insan bu işlerden çook anlamayan insanlar .. ben çyleyim çok anlamıyorum bir sıkıntı olduğunda bana yardım edecek birisi karşımda bulmak isterim... bütün cihazların kullanım klavuzu var.
ama ben TrendWP den bir tema almayı halen düşünmekteyim :))) biraz daha zaman var ama inşallaha lcam temaları hoşuma gidiyor arkadaş :)))
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
SenseisaN adlı üyeden alıntı
Yahu ben Trendwp Kullanmayı düşünüyorum bunları duydum vaz caydım genelde tema satın alan insan bu işlerden çook anlamayan insanlar .. ben çyleyim çok anlamıyorum bir sıkıntı olduğunda bana yardım edecek birisi karşımda bulmak isterim... bütün cihazların kullanım klavuzu var.
ama ben TrendWP den bir tema almayı halen düşünmekteyim :))) biraz daha zaman var ama inşallaha lcam temaları hoşuma gidiyor arkadaş :)))
"Müşterilerimiz konusunda seçiciyiz" diyor Destek hatları. Artık neye göre seçiliyor bilmiyorum ama. Temaları güzel yazılanlar burda alıp almaman elinde. Destek olacaklarına eminlerse satın al
System.Out.Println("www.hasanunlukilinc.com -> Java in the Life...");