myenes
$php = new PHP();
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Back-end Developer
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Algoritma mantığını da unutmamak lazım programlamanın temel taşı algoritma. Eğer algoritma mantığını çözemezsen istersen en iyi php yazarı ol yinede hazır sistemleri düzenlemenin ötesine geçemezsin.
Script yazmanın en zor taraflarından biri eğer teksen zaten çok ve çok bir yük altındasındır. Algoritmayı iyi kurman lazım yoksa tek bir hata ileride sorun yaşatır sana ve algoritmayı sil baştan düzenlemek zorunda kalırsın.
nuti
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. Peki eğitim cdleri var bende php için kitap varmı bildiğiniz önereceğeniz onuda alsam
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
İşçi
-
-
Ad Soyad
R** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şimdi yazılım dili öğrenmek istiyorsan yukarıda artislik yapalara bakmayacaksın şimdi adama sormazlarmı sen ilkokula gittiğin zaman sana abc kim öğretti öğretmenin değil mi? Peki sen ne yaptın sana öğreten olduğu için öğrendin peki öğreten yoksa nasıl öğreneceksin. Şimdi coder olan bazı vatandaşlarımızbiraz kendilerini farklı görüyorlar altı üstü kod dizinlerini anlamlarını öğrenmişsin yazıyorsun. Niye milleti ezikliyorsun. Adamın birine bot yazdırdım. Sunucu fransaya taşınınca kodlar çalışmıyor. Yani arkadaşım sen piyasadaki kitapları al kendine rıza çelik kitapları var dr 60 tl falanlar bizim artisleri değil yabancı forumlardaki ve youtube videoları izle oho şimdi düşünsene sana bu kadar acımasız bir eleştiride bulunan insanlardan ne beklersin bunlar olmasada olur bak wordpress gibi bir sistemi yazanlar senden beş kuruş istemiyorlar ken sen bunlaramı bakıyorsun.
Öğrenmek isteyince öğrenirsin ha 3 yılda öğrenirsin ama öğrenirsin değil mi kimse anasından php yazılımcı olarak doğmuyor boşver bu engelleyici yorumları.
Referee
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** A**
-
-
-
Ticaret
44, (%98)
Bahsettiğin scriptleri yazabilecek seviyeye gelmen maksimum 2 hafta alır(bence).
JexyR
Codeigniter / Symfony
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yazılım Müh.
-
-
Ad Soyad
K** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Adam öğrendi işini kurdu siz hala yorum mu yapıyorsunuz. Ne yiyip ne içiyosunuz da size böyle yarıyor bilmiyorum.
3579
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ah şu konuların açılma ve son mesaj yazılma tarihine bakıp da öyle cevap yazsanız...
nuti
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Bu konuyu ben yıllar önce açmıştım. Şimdi php uzmanı oldum bahsettiğim scriptleri satttım zengin oldum :D şaka bi tarafa çalışması gereken ve pes edilmemesi lazım azda olsa geliştirdim
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Aynen bende merak ettim yapmış oldugunuz bir çalışmayı bizimle paylaşırmısınız en azından yeni başlıyacak kişilerede bir kaç tavsiyeniz vardır diye umuyorum
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.