Hayırlı uğurlu olsun; öncelikle sitenizin açılış hızı, ilk dikkatimi çeken şey oldu, inşallah siteniz dolup taşar; ve o zaman da bu kadar hızlı bir site çalışması gerçekleşir.
Facebook bunun için güzel bir yol, yanında, şu ana kadar bir kaç arkadaş radyo ile ilgili fikir sormuştu, yürümeyeceğini yazmıştım, ama bu tarz bir sitede radyo iyi olacaktır düşüncesindeyim, canlı yayın ile ilgi çekilebilir, hatta canlı yayını yapacak olan kişinin bayan olması daha da fazla ilgi çekecektir.
Sahte üyelik, ya da farklı kullanıcı isimleriyle siteyi kalabalık göstermekten kesinlikle kaçınmanızı öneriyorum. Bir sohbet kanalı da düşünebilirsiniz, siteniz tanınana kadar; sonrasında konsepte uymadığını düşünürseniz kaldırmanız mümkün, ama insanları siteye bağlamanız işinize yarayacaktır.
Paravan site kullanabilir, o sitelerde SEO çalışması yapabilir, ve oradan da buraya link verebilirsiniz. Şu sıralar bu tarz sitelere ilginin nasıl olduğunu bilemiyorum ama, çalışılırsa güzel şeyler çıkacağını tahmin ediyorum.

Ek Olarak: Radyo konusunda ben yardımcı olabilirim, bir radyomuz var ama canlı yayınımız yok onu da belirteyim yardımı olursa...