.
Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Site daha yeni olduğu için seo işini daha sonraya bırakacağım. Google'ye reklam vermeyi düşünüyorum. Benim için ilginç olan şey sitenin hemen index alması ve index sayısının bir hayli fazla olması 3 günde :) Radyo işine gelince sistem hakkında pek birşey bilmiyorum. Aslında olabilir ama sayfa gezildiğinde radyonun durmaması gerekiyor. Böyle birşey mümkünmü?
Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Site daha yeni olduğu için seo işini daha sonraya bırakacağım. Google'ye reklam vermeyi düşünüyorum. Benim için ilginç olan şey sitenin hemen index alması ve index sayısının bir hayli fazla olması 3 günde :) Radyo işine gelince sistem hakkında pek birşey bilmiyorum. Aslında olabilir ama sayfa gezildiğinde radyonun durmaması gerekiyor. Böyle birşey mümkünmü?
Kullandığınız script hakkında bilgim yok. sayfa yenilemesi yapıldığında radyo yeniden başlayabilir, ya da index.html'den radyo eklenerek sonrasında index.html ana sayfaya yönlendirilebilir, o zaman radyo durmaz; bana sorarsanız ben index.html önermem, kendi sitelerimde de bu işleri öğrendiğim günden sonra kullanmadım. İnsanlar sitenize bağlanırsa, çift sayfa açarlar, radyo dinleyicisi eğer kaliteli olur, ve bağlanırsa bunu yapar. Radyonun kalitesi önemli burada.Ama belirttiğim gibi canlı yayın olursa sizin için çok daha iyi olur. Üye sayısı artana kadar radyo sadece müzik yayını yapsa da sorun yaratmaz sanırım, sonrasında DJ olmak isteyenler sıraya girecektir emin olun :)