Merhabalar,
Link yönlendirme başlığının çokça tekrar edildiğini biliyorum, ama benim sorunum biraz farklı.
Şu anda kullandığım sitem sosyal medyada oldukça paylaşım aldı, ilgi gördü; ben bu siteyi komple başka bir adrese taşıyacağım yakın zamanda.
Ama sorunum şu, paylaşımların hepsi eski siteye yönlenecek ve bu da çok olumsuz bir etki yaratacak.
Size sorum şu:
www.xyz.com adresimi www.abc.com adresine birebir taşımak istiyorum, yani alt linklerin hepsi aynı kalacak, ben herhangi bir kod ile veya htaccess yönlendirmesi ile bunu insanlar farketmeden ya da 404 gibi hatalar almadan yapabilir miyim?
Örnek: xyz.com/orneksayfa adresini taşıdığımda yine abc.com/orneksayfa adresi olacak; ama eski sosyal paylaşım linkleri xyz.com adresine yönlenecek. Ben otomatik bir kod ile tüm sayfaların, iletilerin, tekil yazıların yeni sayfaya, yeni yazı adresine yönlendirilmesini istiyorum.
Yani bana (yeni site adresini yönlendir).com/(eski sayfa bilgileri) metnini türetecek bir kodlama lazım; php tabanlı bir Wordpress sitesi sahibiyim.
Konu ile ilgili olarak umarım kendimi ifade edebilmişimdir, temenni ediyorum ki yardım edecek birileri çıkacaktır.
Teşekkür ederim.