Psycho
<--! Am I Psycho? -->
Kat. Mod.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Emekçi
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Reddit’in eş kurucularından 26 yaşındaki Aaron Swartz dün New York’ta bulunan dairesinde ölü bulundu ve intihar ettiği amcası tarafından da doğrulandı.
Swartz’ın arkadaşları kendisinin zaten bir depresyon geçmişine sahip olduğunu ve bu konuda sık sık kişisel blogunda yazdığından bahsettiler. Aynı zamanda MIT’ye sızarak JSTOR çevrimiçi makaleler sisteminde yüklü sayıda makale çaldığı bilinen Swartz’ın bu nedenle potansiyel bir tutsaklık yaşama olasılığı da yüksekti.
Aaron Swartz Reddit’I kurmadan önce hepimizin sıklıkla kullandığı RSS 1.0’ın yazılmasında da rol oynamıştı ve internet özgürlüğüne darbe vuracak olan ABD’deki SOPA ve PIPA yasalarının durdurulmasında büyük bir paya sahipti.
Blogunda fiziksel ve ruhsal acıya karşı nasıl direnilmesi gerektiğinden kısa süre önce bahseden Aaron Swartz’ın intiharı internet dünyasında büyük yankı uyandırmış durumda. Geçtiğimiz yıl da Diaspora’nın kurucusu 22 yaşındaki Ilya Zhitomirskiy intihar etmişti.
Kaynak: http://www.tamindir.com/redditin-kurucusu-aaron-swartz-intihar-etti_h-2126/
1 kişi bu mesajı beğendi.
Hatalıysam telefon etme, idare et (?)
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ALLAH Rahmet eylesin. Aynı yaştaymışız ve kendisinin engin bilgisiyle kıyaslanamayacak olsamda aynı işi yapıyormuşuz.
Bir tane facebook sayfasının adı çok hoşuma gitmişti, sürekli hatırlarım, yine hatırladım. "Ben Yazılımcıyım, Benim Hayatım Yok" ...
SanalTespit.Com
TemaDownload.Com
ETicaretBul.Com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Emekçi
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Öyleyse R.I.P Aaron Swartz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
asfwf
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
26-27 yaşında vefat edenler her zaman için içimde kuşku yaratmayı başarmıştır.
boş çuval dik durmaz
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Memur oldu
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Allah rahmet eylesin... :(
Kişisel web sayfam: https://mesutzeytin.com.tr/
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Görsel Kalite Kontrol
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
konuyu aradım bulamadım güncelde kusura bakmayın , konu taşındığı için teşekkür ederim