Konudan anlaşılan şu: Kişilerin senin reklamını yapması karşılığında kendilerine ücretsiz alt yapı hizmeti sunuyorsun. Kodlamalara dokunulmasına izin vermiyorsun.

Kişiler www.siteadi.com gibi kendi istedikleri bir adrese mi sahip olacak yoksa siteadi.ercell.com tarzı bir adrese mi sahip olacak bunlardan bahsetmemişsin. Ayrıca bu kişiler o siteye resim yüklemek isteyecek, kendilerine sunduğun alan ne kadar? Bir bağlantı vermişsin 1 gündür açılmıyor. Kişilerin seni anlamaması kadar doğal bir şey yok burada.

Blogger ve Wordpress gibi ücretsiz blog hizmeti veren, senin yaptığının aksine kodlama kısıtlaması sunmayıp reklam zorunluluğu getirmeyen sistemler varken kişiler neden senin sunduğun hizmeti sunmak istesin? Kişiler bu işe emek harcayacaklar, Blogger ve Wordpress alt yapıları çok sağlam hizmetler ve seneye de var olacakları garanti. Senin var olacağın garanti mi?

Burada olumsuz eleştiri sunmuyorum, sadece verdiğin hizmeti vermeden önce senin kendine sorman gerekenleri soruyorum. Önce verdiğin hizmeti, benzer hizmet verenlerle kıyaslayıp, "benim farkım bu, benim bu özelliğim bunlardan daha iyi" diyebilmen lazım. Yanlış anlama ama daha verdiğin bağlantı bile çalışmıyorken verdiğin hizmete kimler nasıl güvenipte emek harcasın. Bu şartlarda senin verdiğin hizmeti kullananların ne sana faydası olur nede senin onlara faydan olur.