ercell adlı üyeden alıntı

Çok yanlış düşünmüşün kardeşim..
Adama kodlama izini vericem adamın kötü amaçlı olup olmadığını nerden bilicem? Ayrıca verdiğim bağlantı da http://kaanmedia.org adlı hosting firmasından kaynaklanan sorun! Şuan kullandığım asıl sunucu Turhosttan ve sorun yaşatıcağını sanmıyorum. Bu imkanlardan yararlanacak olanlara kolaylık sağlıyoruz. Ayrıca subdomainle olmuycak kendi alan adlarıyla gelicekler bu 1... 2.si Bi hizmet planımız var bu da wordpress kullanıcıları için yeterlidir. ;) Okey to???


Sen kafadan olumsuz eleştirilere kapalısın. O kadar ayrıntılı bir şekilde sana izah etmeye çalıştım kötümser amaçlı yorum yazmadığımı. Ben senin yaşında yazılım uzmanlığı eğitimi aldığımda, yazılımla ilgili temel şeyleri öğrenip yazılımın kralı zannediyordum kendimi. Fakat bir sistemi sıfırdan yazdığında anlıyorsun aslında devede pire olduğunu.

Turhost'a güveniyorsun. Turhost'un sahibi olsan diyecem ki güven. Ben 7 yıldır hizmet aldığım ve hiç bir sorun yaşamadığım hosting firmasına bile güvenmiyorum ve yaptığım sitelerin yedeğini alıyorum.

O çok güvendiğin Turhost Türkiye'nin en iyi 307'inci sitesine bile kaliteli hizmet verememiş, senin hiç gözünün yaşına bakmaz: http://www.seohocasi.com/seo-hocasi-son-durum-ve-turhosta-sitem/

İnşallah başarılı olursun. ALLAH'ta ikimize de ömür verirse 1 sene sonra gel yaz bana buradan. De ki "Verdiğim hizmetin çokta fazla işe yaramayacağını söyledin ama ben bu hizmet sayesinde bu noktaya geldim veya bu kadar kazandım, al bu da kanıtı". Bende diyeyim ki "Helal olsun."