Herkese Merhaba,

WP Medya.com olarak piyasada bildiğiniz üzere v1 Haber Teması ile giriş yaptık. 2. temamız olan v1 Portal Teması ile sizlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyoruz. Ancak bu sefer temamızı çizim aşamasında iken sizlerin fikirleri doğrultusunda tamamlamayı düşünüyoruz. Tema ile alakalı neler olur / neler olmaz ve neler yanlış yapılmış gibi hususları belirtmeniz bizler için yol belirleyici olacaktır. Keyfi özel istekler dikkate alınmayacaktır.

Sizlere temada olacak özelliklerden kısaca bahsetmek istiyorum.

Widget Özelliği [ İstediğiniz yeri yukarı veya aşşağıya taşıma özelliği.]
Full renk değiştirme özelliği. [ Temamız full renk değişim özelliğine açık olacaktır. Özel stil kullanılmamıştır.]
Tüm kategorilerin rengini dilediğiniz gibi farklı yapma ve farklı içerik ekleme:
Bu bölümü detaylı açıklamak istiyorum. Belirlemiş olduğumuz bazı kategorilerin içerikleri farklı olacaktır. Nasıl ki foto galeri ve video galeri farklı ise spor gibi bazı kategorilerimizin içerikleri farklı olacak. Bu bölümlerin içerisinde puan durumu - fikstür gibi bazı ek özellikler eklenecektir.

Özellikle belirteyim hava durumu ve döviz bölümü kasıtlı olarak temaya eklenmemiştir. Sürekli olarak yapısını değiştiren siteler yüzünden kullanıcılarımızı bu eklentileri koyarak sıkıntıya sokmak istemedik. Bu yönden portal temasında hava durumu ve piyasa bilgileri bölümü olmayacaktır.

v1 Portal Demosu İçin Tıklayın

Saygılar