Gerekirse amerikayı yeniden keşfediceksinizki başarılı olduğunuz zaman bu benim malım diyebileseniz.Diğer tarayıcılardan kastı hangi tarayıcılar tam olarak chrome altyapısı kullanıyor bugün firefox tek başına chrome ve explorerla savaşıyor üstelik reklam bile yapmadan yandex tv lerde webte milyonlarca lira harcayarak reklam yaptırıyor 0 dan bir tarayıcı yazmak bir kaç senelerini dahi alsa acele etmemeleri gerekiyordu. Ayarlar sayfası bile bire bir kopya en azından biraz değiştirir insan bu kadar basite kaçmak kaliteyi düşürmekten ileriye gitmez.Ayrıca hız olarakda o kadar iyi değil çok çabuk şişiyor.

Keşke biraz daha bekleyip doğru düzgün bir tarayıcı çıkarsalardı yandex yanlış bir strateji izliyor çok acele ediyorlar gerek yok bu kadar acele etmeye daha yandex aramada 1 milyon ziyaretciye ulaşmadan pazarda söz sahibi olmadan browser işine girmemelilerdi.

İnş başarılı olurlarda bizim için farklı alternatifler doğar şu anda site sahiplerinin %60 70 i yandex den reklam ağı bekliyor tık başı sağlam bir ücret ödeyebilirlerse reklam ağıyla birlikte bir patlama yapabilirler adsense e rakip olamazlarsa fazla ileri gideceklerini zannetmiyorum.