lostyazilim
tr.link

Php Kodları Yarın Sınav Var ! [YARDIM]

18 Mesajlar 2.699 Okunma
lstbozum
tr.link

myenes myenes $php = new PHP(); Kullanıcı
  • Üyelik 28.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Back-end Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 1051
  • Beğeniler 253 / 258
  • Ticaret 5, (%100)

sametweb adlı üyeden alıntı

Gireceğim sınav için böyle birşey yapmadım. PHP öğrenmek isteyene eyvallah. Ama bu hazırcılık ve sizin de buna çanak tutmanız beni çıldırtıyor

Sana soru verip cevabını istemiyor ki senden kendi konusuna uygun soru aradığını ve yardımcı olmamızı istediğini söylüyor ne kadar meraklısı var işleri yokuşa sürmeye.

Neyse size kolay gelsin benim php de bilgim zayıf, bilseydim size uygun örnekler hazırlardım kolay gelsin.
bsakizli fatihcan

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

bsakizli bsakizli Bilgisayar Programcısı Kullanıcı
  • Üyelik 17.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Yönetim Bilişim Sistemleri Uzm
  • Mesajlar 925
  • Beğeniler 102 / 79
  • Ticaret 2, (%100)

myenes adlı üyeden alıntı

Sana soru verip cevabını istemiyor ki senden kendi konusuna uygun soru aradığını ve yardımcı olmamızı istediğini söylüyor ne kadar meraklısı var işleri yokuşa sürmeye.

Neyse size kolay gelsin benim php de bilgim zayıf, bilseydim size uygun örnekler hazırlardım kolay gelsin.

Boşver hocam :) Teşekkür ederim

BatuhanKok BatuhanKok www.batuhan.in Kullanıcı
  • Üyelik 28.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Okuyor
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 9
  • Beğeniler 2 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

Gireceğim sınav için böyle birşey yapmadım. PHP öğrenmek isteyene eyvallah. Ama bu hazırcılık ve sizin de buna çanak tutmanız beni çıldırtıyor

Benide yardım isteyen birinin uzattığı eli ittirmeniz çıldırtıyor. Ama neyse, böyle düşünebilirsiniz bu beni ilgilendirmez.

Gelelim asıl konuya. Ben hemen switch case ile ilgili sana örnek yapayım, istediklerin arasında en zoru bu sanırım senin için...

$git = $_GET["git"];
Switch($git){

default;
echo "Burası $git değeri boş geldiği zaman gözükür.";
break;

case "admin";
echo "Burası asdf.com/?git=admin olarak girildiğinde görülür.";
break;
?>

Diğerlerini hala yapamadıysan özel mesaj at yardımcı olayım. Sınavında başarılar :)

sametweb sametweb WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek software developer
  • Konum ABD
  • Ad Soyad S** M**
  • Mesajlar 615
  • Beğeniler 52 / 196
  • Ticaret 1, (%100)
Yardim etmek ile hazircilik arasinda daglar kadar fark var. Ama siz edin yardim, yarin bu adam php biliyorum diye sagda solda gezer, bir is aldigi zaman gelir size sorar siz yine yardim edersiniz.

React Dersleri YouTube Kanalı
https://www.youtube.com/c/reactdersleri
wmaraci
wmaraci

EnesMucahit EnesMucahit Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 05.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 314
  • Beğeniler 57 / 49
  • Ticaret 0, (%0)

Yardim etmek ile hazircilik arasinda daglar kadar fark var. Ama siz edin yardim, yarin bu adam php biliyorum diye sagda solda gezer, bir is aldigi zaman gelir size sorar siz yine yardim edersiniz.

Hocam alakası yok. demiş ki:
"yukarıdaki konulardan bir er örnek olursa yarın sınav çok iyi geçer Hocam bir örnek ile ile daha rahat anlarım mantığı Konuların karşına yazdım saten şimdiden teşekkür ederim "

Örnek istemiş yani gelin siz yapın dememiş ayrıca "örnek işe daha rahat anlarım" bu cümle de herşeyi anlatıyor zaten.

ismailBayram ismailBayram Hatır işi yapma! Kullanıcı
  • Üyelik 17.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 432
  • Beğeniler 93 / 90
  • Ticaret 7, (%71)
Arkadaşım madem bu işin okuluna gidiyorsun neden dersini çalışmıyorsun senin yerinde olmak isteyen kaç kişi var belki de? ve zor bir şey olsa içim de yanmayacak google da 10 dk da bulunacak şeyler.. ayıp senin bu yaptığın yarın sınavdada konu aç da yardım ederiz

BatuhanKok BatuhanKok www.batuhan.in Kullanıcı
  • Üyelik 28.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Okuyor
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 9
  • Beğeniler 2 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Bu kadar yüklenilmesini doğru bulmuyorum...

bsakizli bsakizli Bilgisayar Programcısı Kullanıcı
  • Üyelik 17.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Yönetim Bilişim Sistemleri Uzm
  • Mesajlar 925
  • Beğeniler 102 / 79
  • Ticaret 2, (%100)

İsmailBayram adlı üyeden alıntı

Arkadaşım madem bu işin okuluna gidiyorsun neden dersini çalışmıyorsun senin yerinde olmak isteyen kaç kişi var belki de? ve zor bir şey olsa içim de yanmayacak google da 10 dk da bulunacak şeyler.. ayıp senin bu yaptığın yarın sınavdada konu aç da yardım ederiz

siz bunları yazarken ben öğrendiğim bilgileri öğrendin teşekkürler. Zahmet ettiniz.

Ek Olarak:

Amacınız nedir ?

Ek Olarak:

Batuhan Kök adlı üyeden alıntı

Benide yardım isteyen birinin uzattığı eli ittirmeniz çıldırtıyor. Ama neyse, böyle düşünebilirsiniz bu beni ilgilendirmez.

Gelelim asıl konuya. Ben hemen switch case ile ilgili sana örnek yapayım, istediklerin arasında en zoru bu sanırım senin için...

$git = $_GET["git"];
Switch($git){

default;
echo "Burası $git değeri boş geldiği zaman gözükür.";
break;

case "admin";
echo "Burası asdf.com/?git=admin olarak girildiğinde görülür.";
break;
?>

Diğerlerini hala yapamadıysan özel mesaj at yardımcı olayım. Sınavında başarılar :)

Hocam çok sağol ama sınav oldum artık güzel geçti :) Biliyordum konuları sadece mantıklarını anlamak istedim

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al