Açıkçası başlıkta da göründüğü gibi artık bıktım.Başlık tamamen samimi bi şekilde oluşmuştur.

Hızla sadede gelirsem:
Bir çok site açtım.Aklıma bir ton fikir geliyor.Aslında şuan internette mevcut olmayan, çok büyükte değil ama değişik fikirlerim var.Bazılarını eyleme geçireyim diyorum ama çok leyla gönüllüyüm herhalde, bir türlü siteleri tutturamıyorum para kazanamıyorum.Sabir bir sitede de kalamıyorum.Ne yapmalıyım? Nasıl eyleme geçmeliyim?

Hiçbir konuda tam bir profesyonelliğim yok ama SMF, VB, myBB, WP, JOOMLA, Blogger v.s v.s hepsi hakkında bilgim var.Hepsini kullandım.HTML bilgimde oldukça yüksek.Kodlara yabancı değilim.Bir site kurduğumda siteyi güncel de tutuyorum.Sosyal medyada aktifim.Siteye direk sosyal medyayla ziyaretçi çekiyorum.Olduğu kadarıyla tabi.Ama yok arkadaş, bir türlü para kazanamıyorum.Yaklaşık 4 sene önce bu işlere girdim 1 sene ara verdim ama hala bu işleri öğrenemediğimi düşünüyorum.

Daha zamanın var uğraş falan demeyin lütfen.Bana nasıl bir yol izlemeliyim? Site kurmadan önce nelerle uğraşmalıyım? Hangi eksiklerimi kapatmalıyım? Özetle ne yapmalıyım ki site işlerinde başarılı olabilirim.

Şu gariban kula lütfen bir yardımcı olun.