Muradgazi adlı üyeden alıntı
Hocam en güzelini yapmışsınız. Bir de bu temaya güzel bir admin paneli yaparsınız. Kendi isteklerinize göre güzel bir panel hazırlarsınız. Tebrik ediyorum.
Temayı sadece ben kullanacağım için admin paneli vs. gibi esneklikleri düşünmedim. Dağıtacak olursam böyle bir panel düşünebilirim. Yorumunuz için teşekkürler :)
Not: Menüyü geliştirmenizi tavsiye ediyorum. Belki fare imleci menüdeki linklerin üstüne gelince renk değişimi vb efektler olabilir.
Dediğinizi çok düşündüm ama aceleyle birşeyler yapmamak için hiçbir hover efekti kullanmadım. Sonradan bu tarz eklemeleri yapmayı düşünüyorum. Tavsiyeleriniz için teşekkürler. :)
kralizasyon adlı üyeden alıntı
Menü daha güzel olabilir bir arkaplan ve hover efekti ile.
Logonun yanı çok boş kalmış. Headerda sağ tarafa sosyal medya butonları veya son tweet koyulabilir.
Menünün görselliği hakkında kararsız kaldım o yüzden sade bıraktım, ileride inşallah. Menünün yanına reklam koyacaktım ama son tweet daha hoş olacak sanki. Tavsiyeleriniz için teşekkürler :)
Almina adlı üyeden alıntı
Görüntü oldukça güzel olmuş. Elinize sağlık.
Not: Sitenin açılışında hafif bir yavaşlık hissettim, ama bu serveriniz ile mi yoksa temanız ile mi alakalı bilemiyorum.
Yavaşlık bende de oluyor. Tema ile mi yoksa sunucu ile mi alakalı olduğunu ben de anlayamıyorum. Temayla ilgili çıkarsa ilgilenirim. Yorumunuz için teşekkürler :)
Ben bile unutuyorum onu bazen :)
Teşekkürler, beğendiğinize sevindim :)
opeys adlı üyeden alıntı
Tema ile benim düşüncelerim:
1.En üstte sayfalar kısmı biraz daha görselleştirilebilir.
2.Logonun yanı boş kalmış. Reklam düşündüğün içindir herhalde.
3.Menüler böyle bana kötü gibi geldi efektsiz.Arka plan ve hover ile dahada güzel olabilir.
4.Sağdaki siderbarın başlıklarına biraz daha efekt uygulanabilirdi.
5.Footera da bir arka plan lazım.
Sayfa İçi :
1.Başlıkla yazı arasi bir çizgi hoş durabilir.
2.Yazı bıtımınde de bir çizgi hoş olabilir.
3.Yazıların altına benzer yazılar eklenebilir.
Kolay gelsin.
Tavsiyeleriniz için teşekkürler, hepsini değerlendiricem inşallah :)