Merhaba Arkadaşlar Adho od **************lığı Hakkında Bir Kaç Şey Anlatıcam Sizlere...

Yaklaşık 4 Ay önce Adhod da yayıncılığa başladım bir film sitem ve bir server tanıtım sitem için yayınlarını yapıyordum yaklaşık film sitemde 2 ay server tanıtım sitemde ise 3 ay reklamlarını yayınladım.

İlk ay ödemeleri sorunsuz aldım hiçbir uyarı vs yapılmadı 100 küsür tl ödeme aldım gayet iyi yayına devam ettim 1 ay daha yayınlarını yaptım daha sonra başka reklamlar aldığımdan dolayı reklamlarını kaldırdım popup reklam kullanıyordum.2. Ay Film sitemde vergiler çıktıkdan sonra 300 tl server tanıtım sitemde ise 50 tl ödeme alıcaktım yani vergiler kesintiler vs çıktıkdan sonra net olarak 350 tl ödeme alacaktım aralık 25 inde ödeme bildirimi yolladım 1 inde ödemeyi işleme aldılar ve dün mail geldi mailde film sitemde bazı filmlerde +18 sahneler varmış diğer sitemde ise başka bir sitenin reklamını kullandığım için ödemem iptal edilmiş...

Şimdi bu haysiyetsiz ahlaksız insanlar geçen ay aynı siteye sorunsuz ödeme yaparken şimdi reklamlarını kaldırdım diye bahaneler uydurup paramın üstüne yattılar üçkağıtçılıkdan başka bişey değil.

Hepimiz film izliyoruz yabancı filmlerin bir çoğunda bazı sahneler +18 dir bunu herkes bilir filmler gayet normal filmler adam gitmiş filmi açmış içinden bir sahnenin ekan görüntüsünü alıp yollamış bu yüzden ödemeniz iptal oldu diyor olacak iş değil.İnsanların hakkına bu kadar kolay el konulmamalı madem filmlerde +18 içerik var siteyi neden onaylıyorsun neden bir uyarı bile yapmıyorsun ve neden bir önceki ay ödeme yapıp bu ay iptal ediyorsun...

Bu ve bunun gibi insanlara ekmek yedirtmeyin arkadaşlar varsa bu şahısların yayıncılığını yapanlar iptal etsinlerki **************lıklarının bedelini ödesinler bugün bana yapılan yarın size yapılır.

Adhod KULLANMA KULLANDIRTMA...