Merhaba Arkadaşlar , sitenize iletişim formu eklemek için birçok arama yaptığınızı biliyorum. İnternette çalışan iletişim sayfası malesef yok Forumlarda o kadar başlık açılmış , herkes bişeyler yazmış , konuyla alakasız dökümanlar paylaşılmış, bilgi kirliliği hat safhada … Bunun önüne geçmek için bende bir video çekmek zorunda kaldım. Videoda hem basit hemde çalışan bir sistem anlatılmıştır. İstediğiniz gibi iletişim sayfanızı da düzenleyebiliyorsunuz.
Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler. Hayırlı seyirler.
Marvel hocam iyi yapmışsın anlatmakla fakat çok eksik var bence,daha bir sürü değişiklik yapabiliyorsun Jotform'da , gerçi yedi dakikaya da anca bu kadar sığdırılabilirdi.
ben burdan 1 kaç saat önce kod yaptım. Bu sayede kullandığım iletişim eklentisini de sildim :) kısmetse yavaş yavaş diğer eklentilerde sıra :) Şöyle güzel bir sosyal ağ paylaşım butonları kodu bulaydım iyi olurdu :)
Marvel hocam iyi yapmışsın anlatmakla fakat çok eksik var bence,daha bir sürü değişiklik yapabiliyorsun Jotform'da , gerçi yedi dakikaya da anca bu kadar sığdırılabilirdi.
Jotform'da iletişim formu hazırlayıp wordpres sayfana çok kolay bir şekilde ekleyebilirsin.
Hocam yanlış hatırlamıyorsam Jetform'da mail limiti vs, var.
Hocam keşke wordpress'de doğru düzgün iletişim sayfası yapmayı gösterseydiniz, Contact Forum kuruyorum, mail göndermiyor :S
jotform, wordpress'e entegre edilebilir bir sistem zaten dostum.
Kaynak Kodu> Ekleme Seçenekleri > Wordpress'den sonra verdiği kaynak kodunu sitenizde oluşturduğunuz sayfaya yapıştırarak wordpress iletişim sayfasını oluşturmak mümkün.
jotform, wordpress'e entegre edilebilir bir sistem zaten dostum.
Kaynak Kodu> Ekleme Seçenekleri > Wordpress'den sonra verdiği kaynak kodunu sitenizde oluşturduğunuz sayfaya yapıştırarak wordpress iletişim sayfasını oluşturmak mümkün.