lostyazilim
tr.link

Footer Kısmı oluşturma

15 Mesajlar 3.466 Okunma
acebozum
tr.link

HasanEksi HasanEksi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Bursa
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 608
  • Beğeniler 85 / 113
  • Ticaret 5, (%100)
Merhaba arkadaşlar yeni bir tema düzenlemeye çalışıyorum.Temanın altın da Siteyi yapan ve düzenleyen diye bir kısım oluşturmak istiyorum.Eğer yardımcı olursanız çok sevinirim.

elektronikssl
webimgo

MrAuTHoR MrAuTHoR WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Web Master
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 398
  • Beğeniler 72 / 145
  • Ticaret 1, (%100)
Nasıl bir yardım istediğini anlamadım. HTML kodlarla bunu yapabilirsin zaten.

SanalTespit.Com
TemaDownload.Com
ETicaretBul.Com

• Üyelik 12.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Bursa
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 608
  • Beğeniler 85 / 113
  • Ticaret 5, (%100)

MrAuTHoR adlı üyeden alıntı

Nasıl bir yardım istediğini anlamadım. HTML kodlarla bunu yapabilirsin zaten.

Hmm tamam yardımın için teşeşkkürler peki bildiğin bir üst menü var mı sayfa ile hareket eden ?

SabahKemalCansu SabahKemalCansu ♣ SKC Graphic ♣ Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Grafik & Tasarım
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad S** C**
  • Mesajlar 1245
  • Beğeniler 545 / 284
  • Ticaret 2, (%50)

Teknoloji Hocam adlı üyeden alıntı

Hmm tamam yardımın için teşeşkkürler peki bildiğin bir üst menü var mı sayfa ile hareket eden ?

Selamlar,

sayfa ile hareket eden menü istiyorsan

position:fixed

kodunu kullanabilirsin.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 12.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Bursa
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 608
  • Beğeniler 85 / 113
  • Ticaret 5, (%100)
Hmm teşeşkkürler yardımın için :) Son bir soru daha sizce footer kısmını temayı düzenleyenlerin bulamaması için neler yapmam gerekli ? Html şifreleyip bunun yanında bir de kısaltılmış urller kullanayım diyorum başka tavsiyeleriniz var mı ?

• Üyelik 29.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Web Master
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 398
  • Beğeniler 72 / 145
  • Ticaret 1, (%100)

Hmm teşeşkkürler yardımın için :) Son bir soru daha sizce footer kısmını temayı düzenleyenlerin bulamaması için neler yapmam gerekli ? Html şifreleyip bunun yanında bir de kısaltılmış urller kullanayım diyorum başka tavsiyeleriniz var mı ?

Kısaltılmış URL'lerin kişilerin footer'i kısmını bulamamasını sağlamaz. Ayrıca HTML kodları şifrelemende bir işe yaramaz. İşi bilen biri çok kolay çözüm üretebilir. Ben karşıma çıkan bütün şifrelenmiş footerları çözdüm. Başkaları da çözebilir.

SanalTespit.Com
TemaDownload.Com
ETicaretBul.Com

• Üyelik 12.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Bursa
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 608
  • Beğeniler 85 / 113
  • Ticaret 5, (%100)
:) O zaman tüm temayı şifrelerim sadece düzenlenmesi gereken yerleri açık bırakırım :) bu işin espirisi fakakt footer alanını saklamanın bir yolu var mı yada bulmalarını zorlaştıracak ?

Shrikeen Shrikeen Frontend Developer Kullanıcı
  • Üyelik 24.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Front End Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** Ş**
  • Mesajlar 2933
  • Beğeniler 745 / 744
  • Ticaret 60, (%100)

:) O zaman tüm temayı şifrelerim sadece düzenlenmesi gereken yerleri açık bırakırım :) bu işin espirisi fakakt footer alanını saklamanın bir yolu var mı yada bulmalarını zorlaştıracak ?

Hocam footer'ı neden şifreliyorsunuz ki? Zaten silecek kişi öylede siler normalde siler. Bence şifrelemenize gerek yok.

• Üyelik 29.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Web Master
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 398
  • Beğeniler 72 / 145
  • Ticaret 1, (%100)

Senin istediğini sıfırdan tema yazıp satan yada ücretsiz dağıtıp emeklerine saygısızlık yapılmasını istemeyen binlerce kodlama kurdu var. Emin ol tam olarak senin istediğin gibi bir şey olsa onlar kesinlikle yapardı. Tek yapılabilinecek şey HTML şifreleme ama o da bu konuda minimum seviyede bilgisi olanların düzenleme yapmasını engeller.

Footer'de gizlenemez. Ancak footer'in yerine başka bir dosya adı verirsin o zamanda baya bir kodla uğraşman lazım. Yinede bu istediğine çözüm olmaz.

Kaldı ki biraz empati yapmanı öneririm. Sen başkasının temasını alıyorsun, bir kaç basit kod düzenlemesi yapıyorsun ve temayı kendin sıfırdan yapmışsın gibi sana ait olduğunu göstermek istiyorsun. Wordpress'in kendisi bile siteden isminin kaldırılmasına izin veriyorken bence bu konuya fazla kafa yorma ;)

SanalTespit.Com
TemaDownload.Com
ETicaretBul.Com

• Üyelik 12.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Bursa
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 608
  • Beğeniler 85 / 113
  • Ticaret 5, (%100)

MrAuTHoR adlı üyeden alıntı

Senin istediğini sıfırdan tema yazıp satan yada ücretsiz dağıtıp emeklerine saygısızlık yapılmasını istemeyen binlerce kodlama kurdu var. Emin ol tam olarak senin istediğin gibi bir şey olsa onlar kesinlikle yapardı. Tek yapılabilinecek şey HTML şifreleme ama o da bu konuda minimum seviyede bilgisi olanların düzenleme yapmasını engeller.

Footer'de gizlenemez. Ancak footer'in yerine başka bir dosya adı verirsin o zamanda baya bir kodla uğraşman lazım. Yinede bu istediğine çözüm olmaz.

Kaldı ki biraz empati yapmanı öneririm. Sen başkasının temasını alıyorsun, bir kaç basit kod düzenlemesi yapıyorsun ve temayı kendin sıfırdan yapmışsın gibi sana ait olduğunu göstermek istiyorsun. Wordpress'in kendisi bile siteden isminin kaldırılmasına izin veriyorken bence bu konuya fazla kafa yorma ;)

Ben temaya kendi adımı vermeyeceğim tema yine aynı linki ile kalacak sadece şöyle bir ibare bulunacak

Bu Temanın Orjinal Hali XXX blogger Temasıdır.Temayı düzenleyen Teknoloji Hocam İndirmek İçin buraya Tıklayın gibi bir kısım olacak müsade et o kadar olsun değişiklik.Hem bunun yanında 2-3 kod değil dün gece 5 e kadar kodlarla uğraştım :( hala bitmedi gözle görülür bir değişiklilik olacak ama başka bir tema alt yapısını kullanacak

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al