Hmm anladım, ancak girdiğiniz içeriklerin gerçekten doğruluğunu kanıtlamak için kaynakça belirtin. Akademik düzeye ulaşsın derim yani.
Ha bunu neden mi diyorum. Tarih bölümü mezunuyum bende, bir zamanlar genctarihciler diye bir site açmıştım ve içerikleri sürekli sınıf arkadaşlarımla kaynakları tarayıp da yazıyorduk. Zor işti ama zevkliydi. Eğer takdir görmüyorsan üzülüyorsun biraz ama yılma sakın.
İnşallah başarılı olursun.
Ha bunu neden mi diyorum. Tarih bölümü mezunuyum bende, bir zamanlar genctarihciler diye bir site açmıştım ve içerikleri sürekli sınıf arkadaşlarımla kaynakları tarayıp da yazıyorduk. Zor işti ama zevkliydi. Eğer takdir görmüyorsan üzülüyorsun biraz ama yılma sakın.
İnşallah başarılı olursun.
Tabi yaptığımız işlev biraz sıkıntılı ve zorlu olması baştan cayabiliyor insan ama tarihi seviyorsan sana işlemiyor :) Kaynakları her konuya ayrı ayrı değilde bir sayfa oluşturup aldığım bilgilerin site adreslerini yazabilirim. Hem bu düzenle belki tanınmamış tarih siteleride az çok kişiler tarafından takipçi kazanırlar. Tarih mezunu olmamam benim için büyük eksiklik ama tarih seven birisiyim. Eksiğimi okuduğum kitaplardan ve araştırdığım bazı konular ile kapatmaya çalışıyorum. Bide öneriniz için teşekkür ederim.