Tasarım konusunda kendimi geliştirmek istiyorum.Ama öyle çok büyük hedeflerim de yok açıkcası.En azından bir site açtığım zaman kendi logomu kendim yapabileyim,bir arkadaş rica ettiğinde yardımcı olabileyim gibi ufak hedeflerim var.Sözü uzatmadan bazı deneme çalışmalarımı paylaşayım.
NOTLAR:
1)Çalışmalarımda hazır iconlar kullanıyorum.Bunlar yabancı sitelerde bedava dağıtılan paylaşımlar.Herhangi bir telif ihlali yoktur umarım.Böyle bir şey varsa bildirirseniz kaldırırım o çalışmamı.
2)En başta da belirttiğim gibi iddialı değilim.Bunlar ilk denemelerim zamanla daha iyisi ve çizimlerin benim tarafından tasarlanmış olacağı paylaşımlarım da olacak inşallah.
3)Çalışmalarda ismini kullandığım sitelerle bağım yok.Öyle aklıma gelen isimler.Yine bir sakıncası varsa kaldırabilirim.Bu isme sahip siteler var mı yok mu,sahipleri wmaraci'da üye mi bilmiyorum yani:)
4)Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım isteyenlere.Yeni bir blog açıp grafik sıkıntısı çeken arkadaşlar başlangıç olarak böyle basit tasarımlar kullanabilirler.Sonradan daha profesynel arkadaşlara çizim yaptırabilirler tabi.