Valkyrie
Interface Designer / IT
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Interface Designer / IT
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhabalar;
Fikir danışmak istediğim bir konu mevcut. Bir domain buldum ve kayıt tarihi 31 Ocak 2009 ve bu domain bu ayın sonuna kadar kayıt edilmiş. Domain sahibi tekrardan satın almaz ise Bu ayın 31'inde bu domain parka düşüyor diye biliyorum tecrübelerim doğrultusunda. Park'a düşmesi de Şubat 1'de gerçekleşecek diye varsayıyorum, net bilmesemde. Acaba park'a düştüğünde fiyatı yükseliyormuş. Ne kadar fiyata tekabül eder bir bilgim yok ancak bu domaini satın almak istiyorum. Nereye, ne kadar ve ne zaman ödeme yaparım bu konularda sürecin işleyişi hakkında bilgi istiyorum.
the World shall know Pain
Interface Designer / IT
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Kayıt tarihi bittikten sonra 2 ay daha duruyor daha sonra boşa çıkıyor diye biliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Makina Mühendisi
-
-
Ad Soyad
İ** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Domain bitiş arihinden 75 gün sonra alabilirsin sen. Ama sen alana kadar eski sahibinin tekrardan alma hakkı var bitiş tarihinden sonra.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendislik
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
domain parka düştüğü zaman fiyatı yükselmez fakat buna özel siteler var özel olarak düşen domainleri takip edip domain regleme tarihi geçtikden sonra bir süre daha domain boşa düşmüyor boşa düşer düşmez de bu siteler domaini regliyor daha sonra da domainin önemine öre belli bir fiyattan satışa çıkarıyorlar almak istediğiniz zaman gidip o siteden alabiliyorsunuz geçenlerde rastlamıştım böyle bir siteye fakat ismi aklıma gelmiyor araştırırsanız bulabilirsiniz.
Valkyrie
Interface Designer / IT
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Interface Designer / IT
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Domain sahibi bu 75/90 günlük süreçte uyarılıyormu telefon, mail vb araçlarla ?
domain parka düştüğü zaman fiyatı yükselmez fakat buna özel siteler var özel olarak düşen domainleri takip edip domain regleme tarihi geçtikden sonra bir süre daha domain boşa düşmüyor boşa düşer düşmez de bu siteler domaini regliyor daha sonra da domainin önemine öre belli bir fiyattan satışa çıkarıyorlar almak istediğiniz zaman gidip o siteden alabiliyorsunuz geçenlerde rastlamıştım böyle bir siteye fakat ismi aklıma gelmiyor araştırırsanız bulabilirsiniz.
Bu konuda tecrübe sahibi biri varsa konuşmak isterim :) Kaçmaması lazım :)
the World shall know Pain
Interface Designer / IT