lostyazilim
tr.link

Yüksek Pr Aldatmacıları / PR 10-9-8-7 havada uçuşan pr değerleri.

75 Mesajlar 14.690 Okunma
lstbozum
tr.link

iskorpitx iskorpitx Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 17.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 63 / E
  • Meslek Mali müşavir
  • Mesajlar 35
  • Beğeniler 0 / 10
  • Ticaret 0, (%0)

savaser adlı üyeden alıntı

Sonra ne mi oluyor.İnfomuz falan düzeliyor.Ama bakıyoruz pr hala 10:)

Siz siz olun pr tacirlerine yüz vermeyin.İçeriği olan güncel siteleri ön plana alın.

o satırınız yanlış, test etmeden lütfen yanlış bilgilendirmeyiniz.

Sonra ne mi oluyor? info değiştiği anda pagerank ta değişiyor gerçek pagerank anında ortaya çıkıyor.

wmaraci
reklam

misal misal Eşitlik = Adalet Kullanıcı
  • Üyelik 03.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek programcı
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 71
  • Beğeniler 1 / 23
  • Ticaret 1, (%100)
bilgilendirme iyi güzelde, siz şimdi **************yada yol göstermiş oldunuz.

iskorpitx iskorpitx Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 17.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 63 / E
  • Meslek Mali müşavir
  • Mesajlar 35
  • Beğeniler 0 / 10
  • Ticaret 0, (%0)
Yönlendirmeyle pagerank değişmez. Site yönlendirildiği sürece yönlendirilen sitenin pagerankını gösterir.
info:siteadı.com yazdığınız anda hangi sitenin pagerankı olduğu bellidir zaten.
yönlendirme kalktığı anda info değişecektir. pr0 pr1 her neyse o değere geri dönecektir.
Test edilmiştir.
Rekomedya Lei masklow

kişi bu mesajı beğendi.

masklow masklow SEO Kullanıcı
  • Üyelik 16.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Adı bende saklı
  • Konum Adana
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 20
  • Beğeniler 2 / 5
  • Ticaret 1, (%100)

savaser adlı üyeden alıntı

Ne demek istediğiniz açık değil.Eleştrilerinizi lütfen eleştirdiğiniz şeyleri ve sebeplerini belirterek anlatınız.Başkalarını küçümsemek yerine varsa hataları göstermek olgun ve anlaşılır bir davranış olacaktır.

Hayatımda kimseyi küçümsemedim, küçümsemem de sadece gülüyorum olan bitene :D

Çünkü seocuyum diye geçinip sandboxa sokanlar ve %98 seocuyum diye geçinenlerin oranında hacklink kullanımı yüzünden siteleri bi halt bilmeyenlerden dolayı müşteriler ile ilgili ilk etapta sürekli güven sorunu yaşıyoruz. Hep zibil gibi birşeyden anlamayan seocuyum diye geçinenler yüzünden bilmem anlatabildim mi hocam.

Ek Olarak:

iskorpitx adlı üyeden alıntı

Yönlendirmeyle pagerank değişmez. Site yönlendirildiği sürece yönlendirilen sitenin pagerankını gösterir.
yönlendirme kalktığı anda info değişecektir. pr0 pr1 her neyse o değere geri dönecektir.
Test edilmiştir.

Aynen katılıyorum, ki zaten mantıklısı da bu abi.

wmaraci
wmaraci

AtakanAtes AtakanAtes 1881 - 193∞, özlemle...
  • Üyelik 05.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Yazılım Tek.
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 2867
  • Beğeniler 54 / 747
  • Ticaret 25, (%100)
Saat 03.00 oldu site hâla 30 ağustos kutluyor :)

AydinOzturk AydinOzturk WebMaster & SEO Uzmanı Kullanıcı
  • Üyelik 15.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek SEO Strateji Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 679
  • Beğeniler 66 / 300
  • Ticaret 11, (%100)

masklow adlı üyeden alıntı

Bu konudan anladığım herkes seocu olmuş başımıza :D

Ne çok şey biliyor herkes

gözlerim yaşardı :D

Herkes dediğin insanlar birbirlerine yaşadıklarını ve ihtimallerini sayarak bu tür konuların önüne geçmeye çalışıyor emre...

Sende tutturmuşsun bir "Herkes SEO cu olmuş" lafına gidiyorsun... Sen çok iyi bir SEO cu musun?

SEO kelimesinde 1.sayfaya çıkmana yardım eden binlerce ad**t sitelerin wa**z sitelerin ve ilave olarak loan gibi, alakasız konu gibi saçma sitelerin backlink şeceresini dökeyim istersen ortaya...

SEO da birinci sayfada olup ve kurumsal olarak hizmet veren bir kişinin web sayfasında "Kredi Kartı Borçlarınızı Taksitlendirin" in işi ne? "Güncel Blog" ile alâkanız nedir? Madem bu işi profesyonel olarak yapıyorsun neden bilgilendirici makaleler yerine sitende tanıtım yazılarına yer veriyorsun?

İnsanlara bilgi ver, onlarla dalga geçmeyi bırak! Bu huyunu KINIYORUM!

-- Ek olarak: Konuyu dağıttığım için özür dilerim...
usen

kişi bu mesajı beğendi.

BiMaster006 BiMaster006 Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 01.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek WebMaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 91
  • Beğeniler 35 / 21
  • Ticaret 2, (%100)

Ghost adlı üyeden alıntı

Aynı yetenek bende de var. Bende istersem bilmem nerenin .edu sitesine hacklinkimi koyabilirim. Ama ne kadar etik?
Bu işin ahlaki tarafı tabii birde cezai tarafı var.

demişsin üsttede hacklink yapan birisini nasıl şikayet edeceğini bilmediğini aşikar duruma getirecek soru sormuşsun. Ama bu çelişkini herkes gözden kaçırmış. Eminim sende hacklink yapabilcek kabiliyet olsaydı hacklink yapan birisini şikayet etmenin peşine düşmezdin.

Hacklink yapabilcek bilgiye sahip olduğunu varsayalım. Madem hacklink v.s etik değil neden hack işlerini öğrenme gereği duydun ???

Sskgunlugu Sskgunlugu Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek ......
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 513
  • Beğeniler 61 / 83
  • Ticaret 10, (%90)

iskorpitx adlı üyeden alıntı

Test edilmiştir.

Ewt, bu konudaki en mantıklı cevap bu olsa gerek ve akla mantığa uygun olanıda bu. Sonuçta eğer siteyi google'a yönlendiriyorsanız onun pr'ı almanız akıl dışı. Anca ayna gibi onun pr'sini yansıtırsınız. Yönlendirme kaldırılınca pr'da gider

Ghost Ghost WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ö** D**
  • Mesajlar 1683
  • Beğeniler 751 / 310
  • Ticaret 24, (%100)

BiMaster006 adlı üyeden alıntı

demişsin üsttede hacklink yapan birisini nasıl şikayet edeceğini bilmediğini aşikar duruma getirecek soru sormuşsun. Ama bu çelişkini herkes gözden kaçırmış. Eminim sende hacklink yapabilcek kabiliyet olsaydı hacklink yapan birisini şikayet etmenin peşine düşmezdin.

Hacklink yapabilcek bilgiye sahip olduğunu varsayalım. Madem hacklink v.s etik değil neden hack işlerini öğrenme gereği duydun ???

Öğrendim çünkü çalıştığım yerdeki arkadaşım bu işleri yapıyordu.
Bir çok yerli yabancı web sitesinde ( bunların içinde edu gov uzantılar vardı. )
açık bulabiliyordu.
Bende merak sebebiyle òğrendim ve açık bulduğum siteleri mail/telefon yoluyla uyardım. Kimisi kapatti bu açıkları kimisi de kapatmadı.
Müşterilere emlak, yemek siparis tarzı siteler açıyorduk. Bende yapmayı biliyordum ama yıkmayı bilmiyordum. Bu yüzden başımıza gelebilecek olası hack olaylarına karşı nasıl önlem alabileceğimizi ögrenmiştim.
Ve yıkmayı öğrenirsen yaparken önlem alırsın. Siteyi hackleyebilecek kişinin gözünden bakabilirsin.
Bunları yaparken kendime ait bir web sitem yoktu. Ancak açma düşüncem vardı. SEO konusunda bilgim yoktu. Haliyle hacklink nedir onu da bilmiyordum.
Şimdi kendime ait bir kaç site var. Ancak şimdi güvenlik açıkları alanında çalışmıyorum.
Ayrıca hacklinkin kısa vadede yararlı olduğunu uzun vadede çok büyük zararlar verebileceğini öğrendim.

CengizEr CengizEr WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 53 / E
  • Meslek Danisman
  • Konum Almanya
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 138
  • Beğeniler 78 / 38
  • Ticaret 1, (%100)
s,a

@savaser , Arkadasim Güzel konuya deginmissiniz.
Konu biraz eski ama yinede bir iki yazi yazmak istedim.

Arkadaslar P***'a ulasmak icin bir sitenin asagi yukari:

18 x P***
yada
100x PR9
yada
3055x PR7
yada
16800x PR6
yada
508280x PR4
yada
84Milx PR1

Backlinke ihtiyaci var bu sayida backlinki olmayan site bu degere asla ulasamaz, ve kalici olmaz.

bu islemleri "Bob Wakfer’s Google Page Rank tabelsi" adli yazisindn alabilirsiniz.

bunu göz önünde tutunca 50 PR1 veya pR0 backlinki olan bir sitenin P*** almasi mantiksizdir.
Alacaginiz Backlink sitelerini mutlaka ince ince inceleyiniz, sonucta zararli siz olursunuz.
Kolaygelsin
Bipixel

kişi bu mesajı beğendi.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al