AhmetYılmaz adlı üyeden alıntı

Bu sitenin nereye gelmesini istiyorsunuz? Genel aramalar mı yoksa belli hedef kelimeler mi?

Genel ifade ile, haber sitelerinin düzenli güncellenmesi çok önemli. Kopya içerik bile olsa, düzenli güncellemelisiniz. Benzer haberler özelliği çok yararlıdır. Bunun yanında eğer haberleri kopya yayınlıyorsanız direk bot kullanın. Yakın zamanda böyle bir firma oldu destek verdiğim, haber alanında. 81 il için bot düzenledik. Tamamı kopya. Ama yoğun haber girişi var. Ve 6-7. günden sonra çıkışa başladı oda. Yani en iyi yapabileceğiniz şey girebildiğiniz kadar haber girmek olacaktır. Kopya bile olsa girin. Tüm kategoriler, sitenin tüm sinir merkezleri hep güncel olsun.

bu site 22 aralık tarihinde yayına girdi ben hergün haber giriyorum siteye ortalama 40-50 arası ancak bot sisteminde sıkıntı var İHA rrs haber çekimini sadece sabit ip serverlara verebiliyor bu yüzden bizde HTML ile çekeceğiz haberleri ancak oda çok sıkıntılı hiç İHA dan sabit ip li servera rss ile haber çektinizmi..ayrıca sorunuzun cevabı genel aramalar bu yüzden online haberler kelimesine oynamaya çalışıyorum